02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Najlepsi hotel v Alanyi ~ Recenzia hotela Premier Tac (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najlepsi hotel v Alanyi
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:22.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Fantasticky hotel. Boli sme v Alanyi uz 3ti krat a tento hotel sa nam pacil uplne najviac. Vela nakupnych moznosti, krasne prostredie, pokojne more (v Alanyi sa nam stalo kazdy rok, ze jeden den boli trosku vacsie vlnky. Inak je stale kludne). Avsak rodinam s detmi by som tento hotel az tak nedoporucala, detski animatori boli naozaj dost slabi. Ale co sa plaze tyka, tak vyborna aj pre deti. Este k mojmu hodnoteniu hotela, podla mna si zasluzi jednoznacne 5*. A najvacsie plus bolo, ze tu bolo velmi vela roznych narodnosti, aj roznych vekovych kategorii. Napocitala som okolo 19 roznych narodnosti (Nemci, Turci, Slovaci, Cesi, Poliaci, Rusi - velmi malo, Holandania, Svedi, Nori, Dani, Kolumbijcania, Cypercania, Taliani, Litvania, Kazachstanci, atd.).
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Idealna poloha v ramci Alanye, do centra 15 minut peso, na plaz 5 min. Vela nakupnych moznosti, krasne prostredie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Krasne priestranne izby s plazmovym televizorom. Velky sprchovaci kut. Aj fen na izbe, klimatizacia za vratnu zalohu 10 eur.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Perfektne sluzby. Vzdy upratovali, menili osusky kazdy den. Cistota tu naozaj nechybala. Velmi mily personal. Uz sme boli velakrat v Turecku, no toto je prvy hotel, kde sa dalo dorozumiet sa bud anglicky alebo nemecky so vsetkymi zamestnancami (okrem upratovaciek). Takze maximalne plus.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boli tu animatori, vecerne programy boli naozaj velmi dobre, okrem mini disko. To bolo velmi slabe, taktiez aerobic naozaj nic moc. Animatori boli slabi. Ale zas v Alanyi je stale co robit, takze je to uplne fajn, ani v hoteli sa clovek nikdy nenudi, ked uz nic ine, tak aspon sedi v prijemnom prostredi pri drinkoch s rodinou :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Najlepsia strava, aku sme v Turecku mali (a to sme mali raz aj Ultra All Inclusive v 5* hoteli). Tato strava je naozaj fantasticka. Velmi rozmanita, chutna (a to ja som dost priebercivy clovek), vela zeleniny, skvele sladkosti (doteraz som si myslela, ze turecke sladkosti nemam rada, ale tento hotel ma presvedcil o opaku:)). Kebab niekolkokrat za pobyt, morske prisery obcas, cestoviny, dobre polievky, rozne druhy masa.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Ako som uz pisala, je to 3ti krat, co sme boli v Alanyi a presli sme uplne cele pobrezie Alanye peso v ramci poobednej prestavky a zhodnotili sme, ze tento hotel ma najlepsiu plaz (c.12). Najjemnejsi piesok, trosku kamienkov, ale aj vstup do mora je tu doslova najlepsi. Nie su vlny, pretoze je to dost daleko od skal. Ak pojdete do tohto hotela, urcite chodte na plaz c.12.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Denisa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela