02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dovolenka 2011 ~ Recenzia hotela Saritas (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Hotel Saritas ★★★★
Turecko / Alanya / Oba
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka 2011
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:máj 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.05.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pre nenáročných klientov dobrá voľba,ak je v last minute.Boli sme spokojní a užili sme si peknú rodinnú dovolenku.Píšem len to čo sme fakt zažili,neprikrášľujem,napr.že na pláži ležala krabička od cigariet,tým pádom je škaredá pláž,alebo iné sprostosti,čašník sa na mna neusmial (a stál za hriech)tak personál bol na nič.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Daleko od centra (cca 7 km),ale po krásnej aleji okolo mora pred večrou paráda,premávajú síce dolmuše,ale tí (vodiči) Turci,hotová katastrofa,nedajte sa oklamať
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slušná,čistá izba,každý den upratovaná,výmena ručníkov každý den,výhlad - všetko za bakšiš v Turecku to bez neho nejde!Za pobyt som dal asi 5€ nie veľa.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slušné a dostačujúce.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pri bazéne je malý tobogan,ktorý Turci odstavovali,pre šport doporučujem alej okolo mora ,kde sú stroje na cvičenie,ale kto chce športovať nech nechodí na dovolenku.Zábava večer po večeri(animačné programy)slušné,na diskotékach sme neboli,ale sú cca asi 500-1000 metrov od hotela.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nečakajte zázraky (čítal som recenzie viacero ľudí,doma nevie čo je dobrá strava,papká každý den vepro,knedlo,zelo prípadne halušky a na dovolenkách robí zo seba veľkého gurmána,nebojte sa je tam toho dosť a chutné),nijaký komfort,ale najesť sa dalo dobre,pestrosť a rozmanitosť stravy postačujúca,nápoje v pohode,boli sme spokojní.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž priradená k tomuto hotelu škaredá (najhorší dojem z dovolenky),ale nezúfajte,ak máte zdravé nohy a chuť na prechádzku po pláži môžete si vybrať blízke pláže,prípadne v rámci nákupu ísť do mesta a stráviť den na Kleopatrinej pláži.Ale nič nám nepokazilo dojem z dovolenky,lebo sme si oddýchli,a poriadne okúpali.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela