02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Grand Kaptain (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkový dojem je dobrý.Našli sa aj nejaké drobné nedostatky, ale v podstate to bolo lepšie ako sme očakávali.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
V blízkom okolí nie je veľa pamiatok, ktoré by sa dali navštíviť. Okrem mesta Alanya je všetko dosť ďaleko. Kto však prišiel len leňošiť pri mori, ten si užije.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba bola čistá, každý deň uprataná.Na 5* hotel som si ju predstavovala trochu luxusnejšie, ale aj tak sme tam boli len ráno a večer.Uteráky a osušky v kúpeľni každý deň vymenené za čisté, tak isto aj osušky na pláž, na posteliach tiež každý deň čisté obliečky.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál ústretový, niekedy síce nestíhali, sem tam sa našiel špinavý obrus, ktorý nestihli vymeniť,hlavne pri väčších návaloch, ale snažili sa. Ak sme boli ešte na izbe, keď prišla upratovačka, s úsmevom na tvári sa spýtala "later?" Viac z angličtiny nevedela, tak sme len s úsmevom prikývli. S ostatným personálom sa dá dohovoriť po anglicky, rusky a nemecky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V tom teple sa málokomu chcelo venovať športu, ale kto chcel, mohol si na pláži zahrať volejbal alebo petang. Každý večer robili animátori predstavenia v amfiteátri. Naša vnučka sa na ne vždy tešila.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Iné sa na to povedať nedá. Veľa druhov jedál, mäsko dusené, pečené, vyprážané, jednoducho na všetky spôsoby. Koláčiky, pudingy, jogurty. Veľa druhov čerstvej zeleniny, zeleninové šaláty, čerstvé ovocie, syry. Myslím, že každý si mohol vybrať to svoje. Nepáčilo sa mi, že sme v deň odchodu nedostali raňajky. Zrejme na nás zabudli, keďže sme odchádzali o štvrtej ráno. Čakali sme na ne pol hodiny, ale nedočkali sme sa. Bolo nás len päť, tak neviem, prečo im príprava trvala tak dlho. Vodič autobusu nechcel počkať, takže sme museli ísť hladní.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková, pri vstupe do mora kamienky. Zobrali sme si topánky, ale nakoniec sme chodili na boso, lebo tie drobné kamienky sa dostali aj do topánok. Ohorky z cigariet boli po celej pláži, hoci každý si mohol zobrať z baru na pláži popolník a mať ho po celý čas pri sebe. Lehátok a slnečníkov na pláži bolo dosť. Žiadne naháňanie, aby sa nám nejaké ušlo. Pri bazénoch si ľudia obsadili lehátka osuškami už pred raňajkami, takže ak niekto prišiel neskôr, lehátko už nemal.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Štefánia Smolková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela