02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Dobrý hotel ~ Recenzia hotela Grand Kaptain (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dobrý hotel
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:15.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je dobrý. Boli tam s nami 2 rodiny zo Slovenska, ktoré tam boli už druhý raz s dôvodu spokojnosti.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je vo vzdialenosti asi 15 min od centra Alanie hotelovým autobusom, ktorý chodí 2x dopoludnia a asi 4 x po obede/ posledný návrat po 23.00/.Problém to ale v podstate nie je, lebo denne možno po asi 20 min chôdzi možno prísť k miestnemu obchodnému centru, alebo ulici, kde sa dá nakúpiť všetko turisticky vhodné. Ten autobus je vhodný len ak je záujem sa previezť loďou po okolí, alebo ísť do obchodov centra, ale hlavne na obhliadku pevnosti, čo je pomocou miestneho autobusu, či taxíka asi na 1-2 hodiny. Pevnosť je rarita - doporučujem. Horšie je to s výkladom na pevnosti /s československým sprievodcom sme sa tam nestretli/ my sme si vypočuli Rusov/. Niečo sa dozviete aj na výlete loďou okolo pevnosti, ak naďabíte na "zrozumiteľného" sprievodcu. Chybou je ,že "československý" výlet sa na pevnosť nerobí.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Dobré .Najviac sa nám páčilo denné dopĺňanie ľadničky na izbe nápojmi. Nefungovalo nám uzatváranie vodovodu a zablokovaný sme mali aj trezor, ktorý je zadarmo. Na to sme sa vykašlali, lebo delegát nám povedal, že tu už roky nikoho nevykradli.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Dobré. Ležadlá zadarmo všade aj u mora a 3 bary stále / jeden aj u mora /dokonca aj s možnosťou obedovania/, nerobili drahoty s nalievaním. Večerný program bol denne pre deti asi ten istý, ale pre dospelých bol pestrý s pozvanými gymnastami , eskamotérmi, kúzelníkom, tanečníkmi .Ti domáci to už nejak doplnili.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Ja som chodil do fitnes. Nič nobl z hľadiska odborného, ale zacvičiť sa tam dalo. U mora bol volejbal a petang. Čo bolo u bazénu neviem, lebo sme tam nikdy cez deň neležali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Tam bol taký výber, že vždy bolo čo vybrať.Tých skvelých zákuskov, čo tam je pri obede a pri večeri- každý, kto chce pribrať tam priberie. Viac ma štvali tí čo si nabrali toľko, že tretinu nechali na stole, ako keby si nemohli ísť viac krát zobrať - podľa mňa prejav primitivizmu.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
More je priehľadné, ale so štrkovitým vstupom, čo trochu pichá. Žena si na to kúpila na trhu topánky do vody, mne to nevadilo. Dá sa vstupovať aj z dreveného móla po rebríku, ale tam išlo málo ľudí, lebo obrovská väčšina nevie plávať. Na dne blízko pri brehu sa občas objavujú väčšie skaly, na tie si treba dať pozor.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Pišta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela