02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Už nikdy viac ~ Recenzia hotela Grand Astor (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Už nikdy viac
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tento " 4* " hotel, ktorý je skôr na úrovni slabej 3* odporúčam menej náročným klientom, ktorí sú zmierení s možnosťou, že ich môžu ubytovať do izieb, v ktorých celý deň pretrváva smrad z nejakej kanalizácie, ktorý sa pravdepodobne šíri cez stúpačky a hneď po príchode vyplaví izbu voda, ktorá tečie z klimatizácie a nestíha odtekať lebo odtok je zapchatý. Celá partia sme sa zhodli, že druhýkrát sa tam už rozhodne nevrátime ani zadarmo. A taktiež služby pani delegátky, ktorá bola ochotná iba v predaji výletov, ale keď sa mali riešiť problémy jej ochota rapídne klesala. Vraj, že čo chceme za také peniaze. Tak potom prečo je ten hotel 4* tak tomu nerozumiem... Grand Astor nikdy viac!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha je asi jediné pozitívum celej dovolenky. Hotel je situovaný pár metrov od pláže, na celkom kľudnom mieste až na štvrtky, kde sa vždy za hotelom robil bazár. Centrum Alanye je veľmi blízko, stačí nasadnúť na bus a ste tam.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba bola veľmi pekná až na fľaky na stenách, ktoré ostávajú po majiteľoch ktorí zabíjajú komáre. Boli sme na druhom poschodí takže výhľad na more 0 bodov. Hneď po príchode nám vytopilo izbu, kôli tej spomínanej klimatizácií a veľa ľudí sa sťažovalo na strašný smrad na izbách (my sme mali šťastie a mali sme takú v ktorej smrdelo len raz za čas). Ak sa aj budete stažovať delegátke, pomôže to iba v tom, že vám izbu vystriekajú kadejakými prípravkami no na další deň sa to vráti do starých koľají. Takže hneď po zistení takejto veci si izbu dajte hneď vymeniť.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby v hoteli sú na zaplakanie!!!! Animácie skoro žiadne ak nepočítam jeden večer v ktorý nám prišiel zatancovať turecký súbor, alebo potom 10 minutové animácie pre deti. Pri DJ pulte majú vyvesený celý plagát s DAILY PROGRAMOM presne časovo a na všetko sa kašle. Aquagym ktorý tam ma byť každý deň sme mali 1x. Čo sa týka barmanov sú milí usmiati, miestami hluční. Ale ak si beriete viac drinkov, alebo máte pri stole ako partia veľa pohárov zazerá na vás pán manažér, ktorý sa s vami potom dôjde hádať, že môžete mať iba jeden drink keď pijete napr pivo a vodku a hneď vám poháre prepočíta na osoby. O jedenástej zavrú pool bar (na tom nie je nič), ale vôbec nerešpektujú svojich hostí, ktorí si tam chcú ešte slušne posedieť a porozprávať si zážitky z dňa a tak sa vám stane, že sedíte a zrazu vám odpoja elektrinu, že sedte si tam po tme kašleme na vás. A môže sa vám samozrejme taktiež stať, že vám začnu alkohol riediť vodou a keď sa ich na to opýtate, že čo to má znamenať tak všetci záhadne zmiznú a celý večer sa z vedenia nikto ani len neukáže.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jediná animačná aktivita ktorá sa dodržiavala bolo water polo, ktoré sa hralo poobede. Je tam jeden tobogán ktorý ide iba zopár hodín denne. Zábava večer o tej niet ani chýru ani slychu. Viac sa zabavíte keď sa idete večer prejsť po okolí a vidíte ako sa bavia ostatní a ako to žije v iných hoteloch. Takže vrchol večernej zábavy je večer v pool bare, kde počúvate hudbu, ktorá reve do neznáma a nikto sa v podstate nezabáva iba sa znudene sedí pri stoloch a čaká, že čo sa bude robiť.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Skoro každý deň to isté. Niektoré veci vyzerali ako z predošlého dňa - patrične som potom dostala žalúdočné problémy a nebola som jediná. Raňajky - saláma je jeden deň čerstvá, potom je taká bledšia a vrchol ak má saláma fľaky a smrdí! - preto zlaté pravidlo všetko čo jete OVOŇAJTE.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Od pláže som čakala oveľa viac. Ľahnúť si budete mať kde počas celého dňa, či prídete ráno, naobed, poobede, večer. Prístup do mora si môžete vybrať a je dobrý len pozor na niektoré ostré kamene. Na pláži je niekedy neporiadok čo svedčí aj o správaní navštevníkov, a more je taktiež niekedy dosť špinavé. Plávajú naokolo vás listy, drievka, plastové poháre, igelitky, tričká.Ak ste citlivá osoba, tak sa vám hneď v ústach objavia afty. Ale ak ma niekto rád veľké vlny tie vlny sú báječné!!!!! A tá drevená búdka all inclusive - v nej si môžete načapovať čistú vodu keď vás náhodou bude sušiť. Alebo si zájdite na jedno ulta all inclusive vedľa do baru za 2,50 € :).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela