02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Les Princes-jún 2011- hrôza ~ Recenzia hotela Les Princes Mahdia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Les Princes-jún 2011- hrôza
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.06.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
toto hodnotenie veľmi ovplyvnili prírodné danosti lokality Mahdie - perfektné počasie, výborné kúpanie v mori a pekná piesočnatá pláž, ostatné je katastrofen.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
hotel je priamo pri pláži, kúpanie v mori i v bazéne ( je trochu malý) je výborné. Ale tá vyprahnutá a vybetónovaná záhrada je ukážkou neschopnosti majiteľa niečo pre klientov urobiť, aby bol pobyt v hoteli ešte lepší.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
izby sú v poriadku, dostatočne veľké. No na izbách sa neupratuje, nevymieňa sa prádlo, uteráky, ste bez WC papiera, ak niečo chcete v tomto smere, musíte ísť zakaždým za delegátkou, na recepciu, alebo ak máte šťastie ja za upratovačkami, aby to zariadili ( ak si sem-tam priplatíte).
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
O nijakých službách neviem, majiteľ hotela je nejaký debil, ktorý šetrí na všetkom a podľa toho to tam aj tak vypadá.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport pozostáva z 3 činností : plážový volejbal, petanque a akvagymnastika v bazéne. Ak nemáte chuť na toto, tak skapal pes. O animáciu sa starajú 4 mladí animátori, mladí, neskúsení, začínajúci a podľa toho to aj vypadá. Každý večer je program, jeho úroveń je slabá.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ak je toto all inklusive, tak potom to, čo jeme doma je superkontraultra inklusive. Nie len že nie je čo jesť a piť, ale ešte aj to je nekvalitné a bez chuti a vkusnej úpravy. Prosím niekoho, kto nedá na tieto recenzie a pôjde dovolenkovať do tohto hotela , aby natočil a dal web vonkajší bar, kde sa podáva občerstvenie, to bude sranda !!!
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
To som už hodnotil a pretože v ponuke hodnotenia mi chýba hodnotenie cestovn.kancelárie a jej služieb, urobím to tu : CH Azur Reizen je jedna nezodpovedná a povrchná cestovka, ktorá na svojich klientov kašle zvysoka, už nikdy viac s ňou nikde nejdem !!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela