02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasná dovolenka ~ Recenzia hotela Serenusa Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Ak chcete zažiť dovolenku plnú úsmevov a dobrej nálady utekajte do tohto rezortu. Úžasná, úžasná dovolenka v krásnom prostredí s neskutočne milými Sicílčanmi, odporúčam vrelo, ako aj rodinkám s deťmi tak aj starším párom a rovnako aj mladým dvojiciam, každý si tam nájde to svoje.. nik nikoho neruší areál je tak usporiadaný že ani nočné diskotéky nepočuť na izby. Veľké ďakujem delegátke Martinke,ktorá sa postarala o všetko čo sme len chceli. Veľká snaha a pochopenie z jej strany lebo našlo sa pár riešiteľných maličkostí ktoré boli spôsobené neúplnými informáciami od predajcu zájazdu. A tiež veľké ďakujem na bare pôvodom Slovenke Katarínke :) :) No a fantastickí barmani Salvadore 2x, Angelo, Valentíno... a ostatní
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Komplex prekrásny, rozsiahly čím sa množstvo rekreantov rozptýlilo tak, že sme vôbec nemali pocit "davovky" s možnosťou pestrých výletov jediné na čo je treba sa nastaviť je transfer z letiska, nakoľko trvá cca 2 hodinky, ale delegáti túto dobu využili na vyplnenie formulárov a formalít potrebných s prihlásením sa na recepcii takže cesta ubehla rýchlo a samotné prihlásenie sa na recepcii sa nezdržovalo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Pekné izby, priestranné, čistúčke s teraskou alebo balkónom, bolo úžasné že sme mali požiadavku prízemia a terasy a hoci nám bola pridelená izba na poschodí (s výťahom) delegátka v priebehu prvého dňa vybavila zmenu izby k našej spokojnosti.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Tak toto je kapitola sama o sebe akí úžasní sú Sicílčania, milota, ochota, úsmevy, srandičky... neskutočná snaha personálu hovoriť po slovensky a rekreantov učiť po sicílsky, všade čistúčko, starostlivosť aj tam kde by ste ju nečakali, neskutočná snaha personálu o to aby ste sa dobre cítili a hlavne zabávali... fakt niečo úžasné s čím som sa doposiaľ nikde nestretla. Pripojenie na Wi-Finu zdarma.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tak kto má potrebu športu aj toto bolo vidno že nie je problém, na pláži vodné bicykle, kajaky a tuším aj lodičky bez ďalších poplatkov,plážový volejbal, rôzne cvičenia a zábavné hry, tým animátorov (40 ich tam je) sa neprestajne snažil aby sa ľudia bavili a fakt sa im to darilo - nátura Sicílčanov je nákazlivá nenásilná veľmi milá.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava výborná, talianske špecialitky, veľa rýb ale aj mäsa, cestovín, ovocia aj zeleninky a tie zákusky a koláče :) ... veľmi veľmi dobrá strava. Jediné malé mínus bol problém s čistou vodou nakoľko vodu dávajú iba v pohárikoch a pri strave, takže si treba vziať plastové fľaše do ktorých si pri hlavných jedlách jednoducho načapujete vodu. Nápoje pri bazénoch sú k dispozícii stále. Ale na pláži len voda a až o 12.30 ostatné nápoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Upravená krásna veľká pláž, každá izba mala pridelený slnečník - čo bolo super ak ste chceli zmenu v pohode sa dala vybaviť, k slnečníku patrili 2 lehátka - A tu pozor, klasické lehátka - kresielka v ktorých sa dá iba sedieť, nie ležať !!! Toto bolo tiež malé mínus, tak sme si zakúpili ležadlové lehátko za 6€/deň a tiež uteráky na pláž sa dali zakúpiť za 4€ na celý pobyt, ale nemenili ich.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ivana Jankechová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela