02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skôr sklamanie ~ Recenzia hotela Serenusa Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skôr sklamanie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Rodinný rezort, obsadený hlavne domácimi s deťmi. Odhadom 1000+ ubytovaných. Ak si chcete oddýchnuť asi to nie je pravá destinácia. Hluk a davy ľudí vás prenasledujú celý deň. Maximálne trojhviezdičkový.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Uprostred ničoho. Bez auta ste odkázaní na autobus, ktorý cestovná kancelária vydáva za hotelový shuttle bus, ale je to MHD z Licaty za 2 €. Chodí raz za jednu-dve hodiny.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slušné, čisté, pravidelne upratované izby. Balkón, TV, trezor, chladnička. Na štvorhviezdičkový hotel trochu ošuntelé.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Upravený, čistý areál. Viacero bufetov. Viacero bazénov s lehátkami a slnečníkmi. Na recepcii sa dohodnete po anglicky. Výlety pre slovenských turistov o 40 % drahšie oproti domácim, konajú sa iba, ak sa nájde dostatok záujemcov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Všetko po taliansky, na inojazyčných rekreantov sa neberie ohľad. Ak by sme rozumeli, bolo by to super, snažili sa. Ak hľadáte kľud, tu ho nenájdete - po celý deň hlučné talianske animácie, hluční talianski hostia. Vodné bicykle zadarmo. Viacero športovísk, posilňovňa, plavecký bazén.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava kvalitná, dostatočný výber, dopĺňaná po celý čas. Stolovanie na úrovni školskej jedálne, stoly po 8 ľudí (ktorých vám pridelia, máte vždy miesto pri svojom stole), plastové stoličky. Za stravu by som dal 5 hviezdičiek, za stolovanie 1. All inclusive je zavádzajúce - musíte vedieť, kedy, kde a čo dostanete v rámci AI, ináč zaplatíte.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková, čistá pláž, pozvoľne klesajúca. Slnečníky a nepohodlné plážové kreslá v cene (miesto je pridelené), lehátko za poplatok. Lehátka pri bazénoch v cene, nebol problém nájsť si miesto. Plážové osušky za poplatok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Laco
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela