02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Relax ako má byť ~ Recenzia hotela San Pietro (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Relax ako má byť
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.08.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenku na Sicílii radím k tým vydareným a skvelým. Krajina je rôznorodá a ponúka množstvo pekných scenérií a zaujímavých výletov okrem úžasného relaxu pri mori. Odporúčam navštíviť mesto Tarmína, ostrovček Isola Bella, ak je viac času tak aj Etnu, Syrakuzy a Cataniu. Mz sme boli na Liparských ostrovoch ana Vulcano. Boli to zážitkové výlety
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel má výbornú pozíciu priamo pri mori, prejdete len cez menej frekventovanú komunikáciu s ocitnete sa na priestrannej pláži, kde si môžete vybrať slnečník, lehátko (1 set 12 € denne). Rovnako sa tu môžete najesť, osprchovať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie nesie prvky opotrebovanosti. Nábytok je už dosť otlčený, matrace preležané. Inak musím kvitovať, že všade bolo čisto a pokiaľ možno aj útulne. Izby sú spravidla dvojposteľové s balkónom, ale aj bez neho.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetky služby sú na slušnej úrovni 3*. Primeraná kvalita.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Túto oblasť neviem posúdiť, nakoľko nepreferujem žiaden vodný šport. Zábava bola napojená na festivalové aktivity v mestečku. každý večer sa tam niečo deje a máte možnosť zabaviť sa do hlbokej noci.
Stravovanie:
Strave sa nedá nič vytknúť. Myslím, že si prišiel každý na svoje. Polpenzia bola podávaná na raňajky bufetovo, večere boli pekne servírované podľa objednávky - mali 4 chody. kritici sa vždy nájdu,čo popíšu v recenziách o jednotvárnosti stravy a pod. ale nebola kritika opodstatnená. Bol dostatok aj ovocia aj čerstvej zeleniny.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž, ako som už uviedla, bola kúsok pred hotelom. Škoda, že hotel neposkytol zľavu alebo neodpustil poplatky za slnečníky, pretože v jeho vybavení absentuje napr. bazén a záhrada. Vstup do mora bol príjemne pozvoľný, pláž kamienková.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Oľga Drahošová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela