02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vyníkajúca dovolenka ~ Recenzia CLUB ESSE PALMASERA (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vyníkajúca dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Na Sardínii sme boli prvý raz. Dovolenka vynikajúca. Keďdže Taliansko je naša obľúbená destinácia, poznáme mentalitu ľudí, typ stravovania a pod. Naše očakávania boli splnené. Spokojnosť vyjadrujeme či už s ubytovaním, starvovaním, organizáciou zájazdu a aj s delegátom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Celý rezort je umistenený v pekne udržiavanom areály so stromami, kríkmi, dostupné športové ihriská, ihrisko pre deti. Bazén dobre riešený, lehátok bolo vždy dostatok. Na pláž sa prichádzalo 87 schodmi, nám to nerobilo problém aspoň bol trocha pohyb.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme ubytovaní v hotelovej časti v izbe s výhľadom na bazén. Klíma aj trezor fungovali, upratovanie izieb bolo výborné, ručníky menené každý deň, posteľné prádlo raz za pobyt. Izba dostatočne priestranná s balkónom, keď sme chceli mať úplné ticho bez vonkajších vplyvov, po zatvorení balkóna bolo všetko OK.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobré, zodpovedajúce popisu. Wifi dostupné na recepcii bolo v poriadku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Športové ihriská sme nevyužívali, zábava bola dobrá.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava výborná. Skvelá talianska, cestoviny, studené predjedlá, ryby - tie sme si dávali každý deň. Veľa ovocia, k obedu a večeri aj zelenina. Čapované víno miestnej výroby biele a červené, nám veľmi chutilo biele. Ďalej čapovaná voda perlivá, neperlivá, rozlievané sladené nápoje a pivo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Drobný ružový štrk, na pláži boli lehátka iba na sedenie. Keď sme sa chceli opaľovať a ľahnúť si, rozložili sme si plážové osušky. Tieto sú k dispozícii na recepcii za vratnú kauciu 10 € na jeden kus, požičovné na 1 týždeň 3 € a výmena 1 €. Na náš vkus boli slnečníky a lehátka veľmi nahusto, my sme riešili usadením sa po okrajoch. Taktiež sme robili vychádzky na pešo dostupné vedľajšie pláže - odporúčam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Helena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela