02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

SUPER DOVOLENKA ~ Recenzia CLUB ESSE PALMASERA (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:SUPER DOVOLENKA
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Jedna z našich najlepších dovoleniek. Najkrajšie pláže aké sme doteraz videli. Ideálne pre milovníkov mora a krásnej prírody. Ak by sme sa mali niekde ešte raz vrátiť, tak určite by to bolo sem. ĎAKUJEME ZA KRÁSNU DOVLENKU :-)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Odporúčam rodinám s deťmi navštíviť aquarium, ktoré je od hotela vzdialené cca 10 minut na pešo. Deti boli nadšené, užili si to. Dalo sa tam odfotiť pri takej foto stene - podmorský svet s maketou korytnačky, naozaj vtipné a milé fotky. Naše deti si to užili aj na výlete loďou k plážam Cala Luna - nádhera.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby pekné, veľké, čisté, nemáme výhrady. My sme mali ubytovanie vo vilke s terasou, čo nám vyhovovalo, večer sme sedeli na terase, deti spali.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Milý personál, hovoriaci anglicky a nemecky. Dokonca v bare obsluhuje Slovenka a Maďarka. Animačný team skvelý, deti si to nevedia vynachváliť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Deťom sa najviac páčili animačné programy, naozaj milý prístup animátorov, vľmi chválim. Večer sme chodievali na prechádzky do mestečka Cala Gonone, vzdialené na pešo cca 10 minút. Obľúbili sme si jednu kaviarničku s cukrárňou, kde robili veľmi dobré zmrzlinové poháre a vynikajúcu kávičku. Sedeli sme pri stole s výhľadom na more, veľmi príjemná atmosféra.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pri kúpe zájazdu nás upozornili na typ stravovania, vedeli sme že nebude taký all inclusive a strava ako v Turecku, Španielsku, kde podľa našich doterajších skúseností je totálne "obžerstvo", s čím sme ale nemali absolútne problém, lebo jedlo v hoteli Palmasera bolo vynikajúce: každý deň grilované ryby a maso, množstvo grilovanej zeleniny, vynikajúce polievky, cestoviny. Čistá jedáleň, klimatizovaná.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Jednoducho nádhera, tak priezračné a čisté more sme ešte doteraz nezažili. Lehátka a slnečníky na pláži v cene, kedykoľvek k dispozícii, bolo ich dostatok. K pláži premáva hotelový mikrobus, ale veľmi sme to nakoniec ani nevyužívali, prechádzka po schodoch nám nevadila.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Livia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela