02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pekna dovolenka ~ Recenzia CLUB ESSE PALMASERA (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pekna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
spokojnost. nechapem negativne hodnotenia na tento hotel, za tu cenu boli aj niektore chybicky krasy uplne v poriadku. all inclusive treba brat trosku s rezervou, povedala by som ze je to plna penzia s vyhodami napojov zadarmo - v bare na terase za bazenom. nie na plazi, iba pri bazene. do plastovych 2dcl poharoch sa rozlieva malinovka, dzus a pivo. nic exkluzivne, ale smad to uhasilo ;)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
poloha vyborna. hotelovy komplex priamo pri plazi. to vsak neznamena, ze z izby rovno do mora. komplex je roztahany, byva sa v hoteli ale aj vo vilkach, takze je samozrejme, ze nemoze mat clovek vsetko pod nosom. k plazi je to prijemna prechadzka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
utulna izbicka s kupelkou so sprchovym kutom. velkost tak akurat. tancovat sa tam neda ;) balkonik na poschodi, alebo teraska na prizemi. velke okna na celu sirku izby, preto je urcite vyhodnejsie ubytko na poschodi. my sme mali stastie na izbu na poschodi s vyhladom na more.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
sluzby delegatky boli z mojho hladiska v poriadku. fakultativne vylety sa sice poskytovali, ale na niektore vobec nebol zaujem, z coho som bola sklamana, lebo my sme zaujem mali. preto pre dobrodruhov odporucam prenajat auto alebo bicykle a ist sa popozerat po okoli na vlastnu past.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
vyborne. boli sme spokojni. obedy a vecere varili chutne a kazdy den iny vyber. polievky, cestoviny, rizoto, kazdy den iny druh masa a ryby, priloha - zemiaky alebo zelenina na rozne sposoby. jedine ranajky boli jednotvarne, sice siroky vyber, avsak kazdy den len ten isty. ak by sme mali zostat dlhsie, uz by som asi neranajkovala. stoly su vopred pridelene, mne to vyhovovalo, aspon nam nikto neobsadil ;)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
plaz pekna, kamienkova, cista. more krasne, v juli teple a zaroven osviezujuce v horucavach. plazovy servis - slnecnik a plazove stolicky, nie lehatka, co je trosku neprakticke, ak chcete lezat aj na bruchu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela