02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pekná dovolenka v krásnom prostredí ~ Recenzia CLUB ESSE PALMASERA (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka v krásnom prostredí
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Jedna z najkrajších dovoleniek. Každý rok chodíme na all inclusive letecké zájazdy. Boli sme na Ibize, Formentere, už raz aj na Sardinii, Elbe, Turecku..... Najkrajšie pláže aké sme doteraz videli. Dovolenka nie je vhodná pre ľudí, ktorí iba pijú pri bazéne a jedia. Perfektné pre milovníkov mora.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna poloha priamo pri mestečku Cala Gonone, úžasné prostredie na večerné prostriedky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nový hotel, čistý, každý deň toľko uterákov, koľko ste potrebovali. Bezproblémové WC, bidet, sprcha s telpou vodou vždy. Na ostrovoch často bývajú v izbe mravce, tu nebol žiadny hmyz.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Lehátka boli nielen pri bazéne, ale aj na pláži v cene. Na pláži boli lehátka na sedenie. Bolo ich dostatok. Milý mladý personál, hovoriaci anglicky a nemecky. Dokonca v bare obsluhuje Slovenka a Maďarka. Priamo pri bazéne sa dá požičať auto, doporučujem ísť na Olbiu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Každý deň grilované ryby a maso, množstvo grilovanej zeleniny, polievka, cestoviny. Čistá jedáleň, klimatizovaná. Oceňujem, že každý mal vlastný stôl a nekonali sa dostihy, kto si kam skôr sadne. Pokiaľ ale niekto očakáva obžerstvo typu Španielsko a Turecko, nech si uvedomí, že varia taliani, takže chutne, zdravo a čisto.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Oproti Country rezort, kde sme boli vlani oveľa krajšia pláž. Neuveriteľné šnorchlovanie, len treba prejsť do pravej strany pláže. Na motorový čln nepotrebujete iný doklad ako občiansky a po krátkej inštruktáži ste kráľom mora a môžte si za 1 hod pozrieť neuveriteľné pláže, kde sa dá dostať iba loďou. Tento výlet je aj s benzínom je okolo 120 euro. Absolvovali sme ho dva krát.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Daniela Vikova
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela