02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Oddychová dovolenka ~ Recenzia Rezort Baia Dei Pini (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Oddychová dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotelový rezort sa rozkladá na veľkom areáli, takže sme mali pocit súkromia, nezrážate sa s ostatnými dovolenkármi. Ku pláži sú to asi 2 minúty, neprechádzate však cez žiadne cesty :-) Asi 20 minút chôdze od centra mestečka Budoni (obchodíky, reštaurácie, požičovne, kostol)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby sú príjemne zariadené. Žiaden luxus, ale 4* to plne zodpovedalo. Oceňovali sme najmä čistotu a pravidelné upratovanie.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Tenisové kurty, petang a pingpong zdarma. My sme hrali najviac tenis. Animátori robili športové programy (aj keď iba v taliančine) - pozvali nas na petangovú súťaž, kde nás natreli talianski dôchodcovia.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bol to soft all inclusive. Primerané, nič extra, ale vždy sa dalo vybrať z mäsa, cestovín i zeleniny. Raňajky skôr na sladko. Alko nápoje okrem vína za poplatok, my sme si dávali najmä pomarančový džús a občas víno.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Perfektná, čistá, prvý a druhý rad lehátok za poplatok, tak je lepšie si ich obsadiť hneď z rána. Krásny piesok, more pozvoľna sa zvažujúce. Občas nás vyrušovali predajcovia, ktorý sa promenádovali po pláži. Neveril som, že si od nich môže niekto niečo kúpiť, ale nakoniec presvedčili aj slovenské dievky :-) Tých moc drzých však plavčík posielal preč.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Anton
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela