02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

All inclusive = plna penzia ~ Recenzia Rezort Baia Dei Pini (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:All inclusive = plna penzia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ponúkajú wifi v Ck že je na recepcii zadarmo ale tam chcú 4. Ecka na hod. Pivo len ku obedu a večery je to podľa mna iba plna penzia. Zdarma je len víno a káva a džúsu kolá a pod. Pálenka a pivo za peniaze malé pivo 3,5 EUR spriz stojí 6 EUR vo fľaši vodu môžte mat iba pri raňajkách obede a večery a ak chcete vodu na plaz tak si ju vo fľaši musíte vziať z jedálne ale nemá sa to máte si ju kúpiť pri bare. A to stojí 2,5eur pól litrová fľaša minerálky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Krasa
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hneď po príchode na izbu sme zistili že mame dieru v dverách z terasy asi 8 cm priemer. Manželka sa boji aj pavúka nieto niečoho väčšieho. O hodinku dvere opravili. Vchodových dvere mali z vonku guľu a zamienať sa nedali iba privrieť takze bezpečnosť žiadna za 3 sekundy som vo vnútri mi sme mali fén ale veľa ľudí sa sťažovalo že tam majú len dratiky .
Služby:
Co sa týka delegátov prišla s nami do hotela niečo povedala a prišla az v sobotu den pred odletom neskutočná starostlivosť Ck . Po anglicky s vami nechce rozprávať nikto v hotely.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pivo len ku obedu a večery. Víno Vám naleje do decového poháriku jedlo je ok az nato že ste v Taliansku a pizza sa nachádzala ani raz za celu dovolenku bolo tam niečo take podobne ale vyzeralo to ako sunkovy koláč cesto hrubé a všetko upečené na pekaci. Snac bar od 17 tej do 18tej ponúkal nejaké cudne polobagety a parky maličké a suchý chlieb. Neskutočne nechutne a. Posiate muchamy . Každú den dookola to iste ani raz tam nedali pizzu nechápem.obedy večere raňajky ok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Super super super Ručinský sú za zálohu peňažnú 20 EUR ináč nič iné možem vytknúť more super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Tonga
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela