02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Júnová dovolenka ~ Recenzia Voi Floriana Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Júnová dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:31.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
S dovolenkou v hoteli Voi Floriana sme boli veľmi spokojní. V Taliansku sme boli poprvýkrát a určite nie posledný. Služby boli nad naše očakávania.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza hneď pri pláži, v okolí nie je toho veľa, ale dá sa ísť na výlet a trh do blízkeho mesta (odporúčame ísť na trh, kde je veľmi veľa lokálnych surovín ako aj suvenírov)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba pre pár bola menšia, ale na prespatie stačila. Budovy sú jednopodlažné domčeky. Upratovať chodili každý deň. Osobne nám chýbala sieťka na balkónové dvere, lebo v júni tam bolo dosť veľa komárov, takže odporúčame pribaliť niečo ako Raid proti komárom
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Spokojnosť, personál bol milý, nápomocný. V komplexe bol jeden malý obchodík, ale v podstate nám nebolo nič treba.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Výborný animačný program, len veľká škoda, že zameraný hlave pre talianov. Každý večer bol zameraný na nejakú tému. Animátori neboli otravní, prešli sa vždy doobeda po pláži raz vás zavolali na nejaký športový program, resp vám povedali, čo sa dnes bude diať. Deti by tu tiež určite mali čo robiť.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola asi to najlepšie z celej dovolenky. Raňajky sa síce opakovali, ale dalo sa vybrať a každý deň niečo zmeniť. Veľmi nám chutili domáce špeciality, rôzne šunky, ryby, morské potvorky. O koláčoch ani nehovoríme a taktiež dobrý výber ovocia
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
V júni bolo more ešte chladnejšie, ale dalo sa kúpať. Pár dní boli veľmi veľké vlny. Pláž čistá, udržiavaná. Nebol problém nájsť miesto. V sezóne majú prvý rad lehátok vyhradený pre VIP klientov alebo môžete si doplatiť. Plážový uterák bol za vratný depozit 20EUR a jeho výmena za 2EURá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Tatiana P.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela