02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Barceló Floriana Village (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:15.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Aj napriek výhradám k zariadeniu izby a polohe hotela, bola to celkom dobrá dovolenka. Kto obľubuje večerné vychádzky po promenáde, alebo túlať sa po obchodíkoch v malebných uličkách, bude sklamaný. Kto si chce oddýchnuť od civilizácie a využívať služby animátorov, bude spokojný.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha je najväčšou slabinou hotela. V tesnej blízkosti je malá dedinka so základnými obchodmi pre domácich a ešte jeden rezort. Mimo hotel je dosť neporiadok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dosť malé izby a ak dostanete izbu v poschodových vilkách, tak Vám bude z priestoru uberať stĺp uprostred izby a stĺp v strede kúpeľne. V skriniach chýbajú police. Poteší záhradka so sedením, sušiak na prádlo a vonkajšia sprcha. Chýba sušič na vlasy. Klimatizácia neruší a nevypína sa s vybratím karty.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výborné.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ponúka bohatý animačný program počas celého dňa aj večer. Deti majú vyhradené veľké ihrisko a zábavný kútik. Zo športov sa dá zahrať volejbal, tenis, futbal, stolný tenis. K dispozícii je malá posilňovňa. Možnosť jazdy na koni. Na pláži sú k dispozícii kajaky, plachetnica, za poplatok vodný bicykel, jazda na banáne a katamaráne. Vodné skútre chýbajú.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Takmer každý deň bola polievka zo strukovín, hlavne šošovicová bola často presolená. Večer podávali aj krémové polievky. Veľmi dobrý a stále iný výber mäsa, rýb aj morských príšerok, menej šalátov, ale dá sa namiešať podľa vlastnej chuti. Vždy bolo v ponuke vynikajúce rizoto,zemiaky na rôzne spôsoby, tri druhy cestovín, pizze a striedala sa aj ponuka ovocia. Výber koláčikov nebol veľký, ale chutili. Vždy k dispozícii dva druhy zmrzliny (aj na pláži počas celého dňa). Z automatov sme mohli čapovať nápoje a rôzne kávové nápoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesčitá, čistá, dostatok lehátok. Aj oneskorenci si našli miesto. Pri vstupe do mora a aj v mori bol pás štrku, vďaka čomu bolo more neuveriteľne čisté. Po zhruba 10 m ste už nedosiahli na dno, čo pre deti bol troška problém. Na začiatku leta bola voda chladná a vyskytovali sa medúzy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela