02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

krásna dovolenka ~ Recenzia hotela Scoglio della Galea (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:krásna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Skvelá dovolenka,čisté azurové more,priateľskí animátori,personál,delegátka č. 1 !!!ktorá robila pre hostí maximum a ešte aj naviac,veľa aktivít-tanec na pláži,hydrobike,step,salsa..aquagym...,talianska kuchyňa nám chutila skvele ako aj talianske ľahké vína!!!Kto si vie užívať život tak to robí a nehľadá stále iba chyby. Takí ľudia by ani na dovolenky nemali chodiť, čo iba frflú, otravujú tým ľudí, čo sa bavia a vychutnávajú si more, nových priateľov, taliansku kuchyňu a zábavu.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je situovaný do kopca, ale na dovolenke je času dosť a aj malá prechádzka smerom k moru je prospešná :)nebolo to príliš ďaleko, ale ani pod nosom. Pre lenivcov alebo dovolenkárov unavených po celodennom pobyte na pláži, premával hotelový vláčik hore aj dolu až do večera.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby neboli nové ani prehnane vynovené, no boli čisté a priemerné. Cítili sme sa na izbe fajn, hoci sme v nej trávili iba rána a noci.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby od upratovačky, čašníkov, barmanov až po recepčné boli v poriadku. Nedá sa nájsť žiadne negatívum.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátori robili zábavu celý deň a večer. Animácie boli v taliančine ale boli sme v Kalábrii a nie je naškodu si uvedomiť to. Aspoň sme našli talianskych priateľov a naučili sme sa zopár slov!!! Hudba, tance pri bazéne, na pláži, step, fitness, aquagym, hydrobike, večer program, ktorému sme síce nerozumeli ale hudba a spev postačili (aj v rádiách máme oblúbené piesne ktorým nerozumieme)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
talianske cestoviny, ryby, morské plody, veľa zeleniny.... raňajky sladšieho typu,pudingy a koláčiky ako dezerty, biele a červené vino chutilo výborne aj k obedom aj k večeri.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
vstup do mora bol kamenistý ale dalo sa nájsť aj miesta kde bolo kameňov menej, pláž nebola čisto z jemného piesku ale drobulinké kamienky, čo mne vyhovovalo, lebo ked zafúkal vánok, nedostal sa piesok všade ako je to pri jemnom piesku. v mori sa objavili aj medúzy, no prírode sa nedá rozkázať, slnečníky aj lehátka sa dali vždy nájsť a pláž nebola ani raz preplnená. more bolo veľmi čisté.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela