02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krasna dovolenka ~ Recenzia hotela Scoglio della Galea (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krasna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Popis z katalogu sa zhodoval so skutocnostou, velmi pekna destinacia, hotel cistucky. Kazdu chvilu sme stretavali upratovacky, ktore kazdy den umyvali podlahy, schody a okna, stolicky. Jedla boli pestre, kazdy den ina ponuka, vela ryb a morskych potvoriek, dokonca aj vonku grilovali. Delegatky mile, povedali co bolo treba, ochotne vysvetlili. Citam tu zle recenzie, v skratke by som povedala na to nasledovne: niekto, kto doma hadze prasatam srot, nikdy nic nevidel a precestoval trasu o vzdialenosti kostola a svojej chatrce, si mysli, ze za 500 eur sa mu budu poklonkovat a trhat mu hrozno do papule, nevie si uzit ziadny oddych a pozera Sehrezadu a cita Novy cas, ohovara kade chodi - takito ludia ani nemozu dat dobru recenziu :-) Ignorujte ich lebo nikam nevycestujete :-)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha vyborna, trosku mi prekazali skaly vo vode, ale zase bola nadherne cista a priezracna. Snorchlovala som sa a videla vela krasnych ryb. Sem tam bola malicka meduza, ked boli vacsie vlny,ale povedzme si, ze kde niesu :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nadherna, cista, slnecna izba. Postel velka, klima na izbe, plazma. Kazdy den nam ju upratovali a menili uteraky. Sprcha ako jedna miestnost, WC s bidetom tiez zvlast. Priatel mal zvlast umyvadlo so zrkadlom a ja tiez. Velmi prijemne zariadena, velka.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Casnici a barmani boli velmi prijemni, niektori sa snazili hovorit po slovensky :-) Ked sme sa my snazili nieco povedat po taliansky, cenili si, usmievali sa. Ranajky,obedy a vecere su svedske stoly. Cez den aj vecer zabavali ludi talianski animatori, vobec neprekazali. Na Talianoch je typicka ich zivost a vyrecnost, vedia sa bavit a su nadherne hnedy. Do pol 12 mali zabavu, ich deti sa dovtedy bavili s animatormi, spievali,zabavali. Maju velmi zabavne pesnicky, vryju sa rychle do pamäte a clovek si ich potom spieva :-)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Bola moznost fakultativnych vyletov, fitness, tenis a neviem co vsetko. My sme boli iba na vodnych bicykloch a oddychovali, mali sme dlzku zajazdu 8 dni s cestou, mozno keby sme boli viac tak by sme ich vyuzili, radsej sme lenosili.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
To ze sme mali all inclusive uplne stacili, pili sme kedy sme chceli, najedeni sme boli dopopuku. Kto chce ma moznost ist do potravin alebo do pizzerie. Boli sme velmi spokojni, vela jedla na vyber, zelenina ako rajciny, dva druhy salatov, cibula, kukuricka nikdy nechybali. Cestoviny rozneho druhu a chuti,ryby, morske potvory, pecene maso, aj grilovali vonku. Bola aj zemiakova kasa a pochvalovali sme si polievky (tie ale serviruju az vecer)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz a voda cistucka,trochu mi vadili obcasne skaly na brehu, ale potom sme si kupili topanky do vody a bolo to fajn.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Katka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela