02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Priemerná dovolenka ~ Recenzia Residence Sole Mare (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Priemerná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stredisko bolo vynovené o časti, kde sme boli ubytovaní, areál je situovaný hneď vedľa pláže v záhrade plnej banánovníkov, figovníkov a rôznych rastlín. I keď sa niektorí klienti sťažovali na rôzne maličkosti na izbách ako sanitárne zariadenia, či posteľnú bielizeň, celkovo boli izby vždy poriadené a ak sme požiadali vymenili nám uteráky i posteľnú bielizeň bez problémov. Bazény v stredisku boli čistené každý deň, každý musel mať kúpaciu čiapku, dala sa kúpiť v bare za 2€. Pokiaľ nemali Taliani prázdniny bolo menej detí, no začiatkom júla začali postupne zaplňovať stredisko a deti ako každé, boli dosť hlučné. Celkovo ubytovanie, pláž, more, prostredie hodnotíme pozitívne, ale stravu a ceny v baroch negatívne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Areál je situovaný hneď vedľa pláže v záhrade plnej banánovníkov, figovníkov a rôznych rastlín.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby boli čisté, sociálne zariadenie vynovené. Bol problém s klimatizáciou vôbec neochladzovala izbu, zrejme ju nekontrolujú, takže sme po celý pobyt trpeli teplo. Ľutujeme klientov v júli a a auguste.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadne.Taliansky animátori boli perfektní, snažili sa počas dňa i večer robiť program pre deti i dospelých samozrejme v ich jazyku.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Možnosť cvičiť vonku v posilňovni, tenisový kurt. Zábava žiadna iba večerný program talianskych animátorov.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Keďže sme chceli all inclusive(FIFO), slnečníky a ležadlá v cene a pláž čo najbližšie od mora, vyberali sme dovolenku podľa tohto. Ale môžeme konštatovať, že to bola len plná penzia formou bufetových stolov, strava bola opakujúca sa bez polievok, dokladanie bolo mizerné, ak ste prišli neskôr nebolo z čoho vybrať. Na pláži či pri bazénoch žiadne podávanie nápojov či občerstvenia. Bol tam bar, kde ste si mohli za "talianske ceny"(pivo fľaškové či čapované (4€) kúpiť pitie i jedlo. Aby sme ako tak boli spokojní, cestovka zabezpečila aby aspoň cez obed a na večeru podávali fľašu (1,5 litra) čistej vody a pol litra vína na dve osoby. Takže na takéto all inclusive už nikdy viac nepôjdeme.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Stredisko je menšie a pekné, s dvoma barmi s vyššími cenami (jeden na pláži), pláž zvažujúca sa do mora, more asi po metri už hlbšie a čisté, pokiaľ neprídu veľké vlny kúpanie super, posledné dva dni priplávali medúzy, takže pár kúpajúcich popŕhlili. Možnosť za 10 € na hodinu požičať si vodný bicykel. Negatívum bolo obťažovanie dovolenkujúcich počernými predávajúcimi rôzny textil, korálky a ponúkanie masáží aziatkami.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela