02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel pekný, ale už sa tam určite nevrátime ~ Recenzia Residence Sole Mare (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel pekný, ale už sa tam určite nevrátime
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel ako taký je nádherný, v krásnom prostredí, pláž aj more super... ALE!!! permanentne tam zlyháva ľudský faktor, taliansky All inclusive je slovenská plná penzia s kávou poobede, pitie aj občerstvenie počas dňa si môžete zabezpečiť iba v bare/markete, ktorý je predražený, počas siesty nič nefunguje - bazén zatvorený - plavčík Vás doslova vyhadzuje od bazéna, doprava odstavená, ani animátori sa nevenujú deťom... skrátka nič, pre turistov doslova povinná siesta... jednoducho, hotel môže byť aj pozlátený, ale ak sa tam hosť necíti comfortne, darmo
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel je umiestnený v krásnom prostredí, hneď pri pláži, areál je tvorený krásnymi a urdžiavanými záhradami. Je to trocha odruky, turisti sú odkázaní na taxíky, alebo hotelovú dopravu (mimo siesty).
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
izby veľké zrekonštruované, každý deň upratované, nádherné, v každej chladnička, TV, v kúpeľni sprchový kút a WC, prízemné izby majú terasky a na poschodí všetky balkóny, a takmer z každej je výhľad na more...
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
mizerné... skoro žiadne, o prístupe personálu škoda hovoriť. Varujem najmä rodiny s deťmi - izbu treba v posledný deň vypratať tak ako všade do desiatej ráno, avšak na rozdiel od iných hotelov, tu si izbu nemôžete priplatiť, nemajú tu zabezpečený ani objekt - nejakú recepciu, spoločenskú miesnosť, alebo skrátka miesto kam by ste si dali kufre, kde by ste sa mohli usadiť, prezliecť, osprchovať, nič! skrátka Vás naženú do baru, kde môžete až do večera sedieť na kufroch - aj s deťmi, nezabezpečený pitný režim, jedno WC pre mužov jedno pre ženy - a to všetko pre 100 turistov + domáci hostia, ak chcete ísť na pláž, už si musíte za lehátka a slnečník priplatiť, skrátka nič!!! nezáujem, žiaden ohľad na starších, na deti, na chorých, postihnutých, na nikoho...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
v areáli je jeden tenisový kurt a jeden ping - pongový stôl, tiež som videla nejaké vodné bicykle, čo sa výletov týka - super, výlet do Tropei, potom loďou na Lipary, na Stromboli, na Sicíliu - aj keď nám ich niekoľko zrušili, kvôli počasiu - boli veľké vlny, ale Tropea je nádherná!
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
tu by som nehodnotila kvalitu stravy - bola dobrá, rozmanitá, ale bolo jej málo, nedokladali - čo sa zjedlo, bolo zjedené a basta, málo stolov na sedenie - na raňajky a večeru sa k nám pridali aj polpenzisti a nastal hon na stoličky, krátky čas na jedlo - raňajky a obed len hodinu, večera hodina a pol, pre hotel s kapacitou 250 ludí! no a stále mi vrie krv v žilách za ten All inclusive - k raňajkám voda, ak si ale vezmete celú pollitrovku, čašník Vám príde vynadať, že si smiete vziať len pohárik, káva a džús z automatov, k obedu voda alebo víno (ale nedostanete vodu aj víno), k večeri detto - voda alebo víno, káva poobede tiež z automatu - samoobsluha, + čajové pečivo zo sáčku z obchodu... that´s all (inclusive)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
pláž je pekná, čistá, trochu svahovitá, vstup do mora nie je tak úplne pozvoľný, ale more je krásne a čisté, aj teplé, a výhľad z pláže je aj na Sicíliu a Stromboli, krása.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Sandra Miškolciová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela