02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

pomer cena-kvalita ~ Recenzia hotela Delfin Siesta Mar (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pomer cena-kvalita
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
hotel bol celkom fajn,ale urcite nie 4 hviezdickovy.vybavenie hotela uz nieco prezilo.nepacilo sa nam ze all inclusive skoncil posledny den o 12tej a my sme leteli az vecer domov.cize pol dna sme nedostali ani jest ani pit.ale ked mame skonstatovat pomer cena kvalita tak fajn.isli sme na last minute takze za 550 sa to oplatilo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
santa ponsa je pekna,hned vo vedlajsom meste magaluf je velka diskoteka a aquapark,blizko je aj hlavne mesto palma.vsade boli male obchodiky s potravinami a suvenirmi,dobre restiky. odporucame pizzeriu mama mia,robia tam mile slovenky.vsade bolo vela vela mladych anglicanov,potom nemeckych seniorov a aj dost cechov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
izby boli priestranne,kazdy den cista izba.ked videla upratovacka izbu nasich susedov,dvoch nasich kamaratov,skonstatovala iba katastrofe ale upratala :)
Služby:
bar bol len pri bazene cize all inclusive sa nedal vyuzit na plazi,posilnovna bola vo vybave dva rozheglane stroje,inak sluzby hotela fajn,mali mily personal.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
sportove vyzitie ziadne okrem spominanych dvoch rozheglanych strojov.co sa tyka zabavy, odporucame karaoke bar :) na opacnej strane santa ponsy su vecer diskoteky ale vsade je milion mladych,opitych anglicanov.
Stravovanie:
all inclusive? my sme mali pocit ze je kazdy den to iste a vsetko bolo citit rybinou.vyborne boli melony a to ze jeden den boli plody mora na veceru :) alkohol v all inclusive na urovni nasej tesco vodky ale dalo sa to vypit :)
Pláž:
plaz pekna a more teple narozdiel od inych plazi na mallorce v tomto obdobi
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela