02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Septembrová dovolenka ~ Recenzia hotela Beverly Playa (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Septembrová dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.10.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V popise sa píše že je to hotel pre všetky vekové kategórie. Bol tam vekový priemer tušim 60 rokov :D mladých bolo málo ale našli sa aj rodinky s deťmi. Veľa nemcov, poliakov, francúzov, čechov...pohoda. Keď to mám zhrnúť tak nám to stačilo. Asi by sme tam už nešli. V blízkosti hotela ziadne diskotéky takze celkom klud a ticho. Na party urcite neodporucam tento hotel.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je super, hneď pri pláži. Blízko k bulváru s množstvom obchodov s oblečením...treba zjednávať cenu. Ceny primerané.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie sme mali v dvojlôžkovej izbe. Nám to stačilo avšak čo ma nahnevalo boli mravce. Bolo ich dosť, dokonca keď som si zo skrine vzal tričko tak aj na ňom sa nejaký našiel. Ale dalo sa to vydržať. Izby upratovali denne. Za príplatok máte výhľad na more ale mi sme mali izbu bez príplatku a aj tak sme na more videli z kraja balkóna :) Klima na izbe fungovala.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Wifi za poplatok. Zadarmo nebolo v hoteli nikde. All inclusive do 23:30. Striktne dodržiavajú..nenalejú Vám po 23:30 ani kvapku. Areál pri vonkajšom bazéne zatvárali o 01:00 po polnoci. Personál OK, hlavne mladí čo boli, tak usmievaví...starší personál ako keby čakal na odchod do dochodku...
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dá sa zahrať tenis na hotelovom kurte. Dajú Vám ale staré rakety ktoré sa nedajú dobre držať ked sa spotia ruky. Minigolf bol tiež avšak koberce na jamkách boli staré. mohli by ich vymeniť. Počas pobytu som videl hrať len jeden pár. Dá sa zahrať aj stolný tenis. Nebrali depozit za rakety na tenis ako sa uvádza v prospektoch ked prídete na hotel. Podľa mňa aj na ostatné náčinie nebrali. Dá sa tam zahrať aj biliard. Voda v jacuzzi nič moc...vo veľkom bazéne bola teplejšia. Animátori OK. Každý večer sa konalo nejaké predstavenie. Neodporúčam vystúpenie travesty show. Lepšie bude ak si pozriete akúkoľvek stužkovú slávnosť kde chalani sú obelčení ako baby :D
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čo k strave? Bohatý výber, každý si nájde niečo pod zub... ale mali by zamestnať slovenských kuchárov a kuchárky!!! Niekedy som sa nenajedol. Čo sa týka pitia v rámci AI tak katastrofa...drinky nerobili oni ale stroj...niektore sa nedali piť...pivo bolo to naj co ste mohli v ramci all inclusive dostať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž v pohode. Ak sa radi prehrabujete v piesku počítajte s množstvom špakov na ktoré natrafíte. Inak čistá. Z piesku sa dobre modeluje čo ocenia nielen deti ale niekedy aj vy :D Voda krásne čistá, pri šnorchlovaní bola nudná nakoľko sa tam nachádza len piesok...natrafil som však na skupinu rýb ktorá plávala okolo mňa tak aspon to bolo spestrenie :) neodporúčam si ľahnúť pri plavčíkovi na pláži..bude vás otravovať jeho vysielačka ktorá vkuse pípala...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jozef
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela