02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Zuzana ~ Recenzia hotela Mediodia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Zuzana
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.07.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkový dojem narušilo to, že hotel nebol odhlučnený, všetko tam bolo počuť, vôbec sme sa nevyspali. A to si má človek oddýchnuť na dovolenke...
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha hotela bola celkom v pohode, bol síce strčený medzi budovami, čiže žiadny výhľad, už vonkoncom nie na more. Ale k pláži to bolo pár metrov.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba malinká, čo mi až tak nevadilo, nábytok už to mal dávno za sebou. Čo mi najviac vadilo, bol ten hluk, či už v hoteli, kde stále niekto búchal a neskutočne sa to tam ozývalo. Tak isto hluk z vonku, kedže bol hotel medzi budovami, tak sa to tam tiež ozývalo, aj keď sme mali stále zatvorené balkónové dvere. Na balkóne sme nemali súkromie,boli oddelené len malým murikom z obidvoch strán. Kúpelka relatívne čistá, avšak tam bolo zatečené z vrchného poschodia. Okienko na kúpelni sa nedalo zatvoriť. Upratovali každý deň, ale neskoro, až okolo tretej štvrtej. Uteráky vymieňali, len keď sme ich dali na zem, raz som zabudla, tak nevymenili. Keď sme prišli nebolo povysávané.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Boli aj fakultatívne výlety, ale podla mňa drahé. Tak sme išli len do Palma akvária a ani to nestálo za tú cenu( 25 na osobu).Kedže k večeri neboli nápoje, mohli sme si objednať niečo, čo sme nevyužili, lebo bolo všetko predražené. A keď sme si nič neobjednali, čašníčky mi prišli nahnevané, takže toto nespravilo na mňa dobrý dojem. Recepčné nezdravili. Inak v poho...
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Za poplatok na pláži( za člnom ten babán, alebo pneumatika...tobogany žiadne. V hoteli nič, ani animácie pre deti, ani pre dospelých, skapal pes. Jedine diskotékové bary na pešej zóne, to bolo asi všetko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme polpenziu a dalo sa vybrať, bola aj zelenina, aj ovocie, len mi chýbalo na raňajky niečo teplé, ako praženica, alebo párky...boli tak maximálne varené vajcia na tvrdo.Na večeru bolo málo príloh, každý deň hranolky, alebo cestoviny. Žiadna ryža, čakala som paelu...Inak bolo na výber vela zeleniny, mäso, aj ryby...raz boli aj špagety..Zákusky a zmrzlina, to bola samozrejmosť...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Chodili sme na pláž za prístavom, to bolo asi 15-20 min pešo. Bol tam väčší klud, menej ludí a čistejšia voda. Inak pláž pri hoteli piesočnatá, pomerne čistá, ak nerátam bordel z paliem, pozvolný vstup do mora( na mňa až moc pozvolný, musela som prejsť aspoň 100 metrov,kde aspoň po kolená vody). Pláž za prístavom bola menšia, menej ludí, boli tam aj skaly, kde sme chodili aj my- nebola som od piesku a od toho bordelu z palem, síce horší vstup do mora, na tých skalách som si aj prst narazila, ale bol to len kúsok a potom bolo krásne dno, piesočnaté. Dalo sa aj zaplávať, pokial neboli velké vlny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Zuzana Kalivodová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela