02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Boli sme spokojní ~ Recenzia Royal Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Boli sme spokojní
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Po prečítaní všelijakých recenzií sme vedeli že nejdeme do nejakého nového luxusného hotelu. V Španielsku sme boli druhý krát .. ale musím napísať že v mestečku Malgrat de Mar bolo krajšie.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v rušnom letovisku , chodí tam veľa mladých. Diskotéky a všetky bary sa nachádzajú asi 15 minút chodzou cez kopec.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo fajn. Každý deň uprataná izba. Vedeli sme že je to hlučný hotel ale nepredstavovala som si že budem počuť každú debatu z vedľajšej izby, každé zakašlanie, kýchnutie :D okná vobec ale vobec netesnili , počuť všetko z ulice.
Služby:
Delegát cestovky Turancar bol úžasný. Robota ho bavila, cestou z letiska do hotela sme mali hodinu a pol výklad o okolí , o výletoch , o všetkých možnostiach. Boli sme s ním aj na výlet v Barcelone - za nás veľká spokojnosť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži je možnosť prenajať si bicykle, člny, kajaky.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedlo bolo chutné. Stále bolo z čoho vyberať až na šunky, salámy. Tie sa nedali jesť. Najväčšie mínus mal hotel v čistote riadov a príborov. Našťastie sme si nič odtiaľ nepriniesli ale ked si vezmete tanier a je na nom ešte pena z pudingu tak je to trošku moc. Príbory strašne špinavé, šálky na čaj a kavu taktiež.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Royal Beach bol pri "pieskovej" pláži ako sa všade uvádza ale boli to trošku väčšie kamienky. Vstup a výstup z mora je strašne strmí. Pláž je "do kopca".
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela