02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Výborná dovolenka ~ Recenzia Protur Roquetas Hotel & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super dovolenka
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná poloha. Pokojná lokalita, žiadne vytrubovanie áut, alebo nadmerný hluk z ulice. Od pláže delí hotel len promenádový chodník. Veľa ľudí bolo na lehátkach pri bazéne a do mora si len odbehli zaplávať... Možnosť navštíviť maják a pevnosť v centre Roqetas, hodinová prechádzka po promenáde pri mori. Množstvo obchodíkov a reštaurácií v blízkosti hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi pekný, moderne riešený a zariadený hotel. Izby a kúpelňa priestranné a vybavené všetkým, čo treba ( TV-LCD, klimatizácia, chladnička, trezor, fén, dvojité umývadlo, bidet...) Všetky izby majú balkón so stoličkami a stolíkom. Niektoré balkóny majú výhľad na areál hotela so záhradou a bazénmi a niektoré na susediace hotely.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál hotela milý a nápomocný. Delegátka cestovnej kancelárie Hydrotour ochotná a milá. Taktiež slovenský animátori boli priateľskí, nevtieraví, nenásilní vždy usmievaví :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Zábavu robili animátori počas dňa aj večer. Rôzne športové a zábavné aktivity pre deti aj dospelých. Vystúpenie flamengo skupiny, živá hudba, posilovňa, možnosť požičať si bicykel... Nuda nehrozila nikomu :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Perfektné, všetko od výmyslu sveta. Kto by sa sťažoval na stravu v tomto hoteli, je fakt podivín :) Ak chcete schudnúť - nechodte tam :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Od nevidím do nevidím, široká, pieskovo kamienková. Tlačenica a osuška na osuške určite nehrozia. Udržiavaná, každé ráno ju čistili od rias, ktoré tam občas boli kvôli vetru a vlnám. More niektoré dni ľadové a inokedy veľmi príjemné. Určite nečakajte čajovú teplotu mora, ako v Bulharsku, alebo Turecku. Možnosť zaplatiť si lehátko a slnečník za 4e na deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Zaher
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela