02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rozpaky ~ Recenzia Playa Sol SPA Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rozpaky
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Najskôr:kto si vyberie túto dovolenku,nech si preverí skutočnú dobu pobytu.CK zavádza - v ponuke bolo 7 nocí a osem dní.V skutočnosti sme prišli na hotel v piatok okolo 10:00 a na izby sme čakali do 14:00.Delegát nám "slávnostne" ohlásil, že nám "vybavil" kartičky na čerpanie allinclusivu !!!!!!!!!!, asi aby sme do 14:00 neumreli od hladu.Takže z prvého dňa sme mali dovolenku od 14:00.Odchod nám určili na ďalší piatok o 05:45 ráno !!!Takže sme reálne boli s pobytom a allinclusivom 6 a pol dňa!!! dávajte si pozor!Samozrejme, že sme v rámci allinclusivu na cestu nedostali nič.Hotel zodpovedá max 3 hviezdičkám.Je zhotovený po"španielsky" - odfušovaný kvalitný materiál.Izby boli čisté, vadil nám však zápach na chodbe pri výťahoch, asi kanalizácia. Personál bol však milý a ústretový.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Zodpovedá katalógu
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli čisté, terasa tiež - úroveň max 3 hviezdičiek
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
celkom spokojnosť
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
dá sa vyjsť do mestečka,v objekte hotela je minigolf - zdarma, akurát depozit za palice, malá šmýkačka v bazéne,detský kútik so slovenskými animátorkami - boli milé,ale nevyužili sme to,chlapca to neoslovilo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Relatívne pestrá,chutná, dostatok ovocia.Veľké pozitívum - v bare boli nápoje v rámci allinclusivu nielen miestnej výroby, ale takmer všetko.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Piesočno-kamienková. Nakoľko sú v Španielsku všetky pláže verejné, na jej údržbu hotel nemal vplyv.Bolo však vidieť, že sa o ňu v rámci možností starajú.Lehátka a slnečník za poplatok.My sme mali "šťastie" na všetky podoby mora - teplé a príjemné, teplé a rozbúrené -cca 3 m vlny (pre mňa osobne to bolo super)studené - privialo oceánsku vodu od Gibraltáru a nakoniec zase teplé, ale plné medúz...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ľudo
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela