02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Najlepšia dovolenka ~ Recenzia Sun Island (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najlepšia dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:november 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.11.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkovo by som dala 10 bodov zo 6tich :) Naozaj nie je čo vytknúť. Ostrov je veľký, takže celý čas je čo pozerať. Určite by som ale odporučila All-inclusive, nakoľko bez toho sa človek nedoplatí. Cena drinkov sa pohybuje od 16 - 28 dolárov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaní sme boli v plážových bungalovoch vyššieho štandardu. Rozdiel bol asi 100€ na osobu oproti nižšiemu. Bungalovy boli osadené v džungli v súkromí. Od terasy viedla cestička k pláži. Upratovať a meniť plážové uteráky chodili 2xdenne.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúce. Personál ochotný, stále usmiaty. Premyslené do detailov, či už sprcha na nohy, ak prídete z pláže, pri umývadle, vnútornej aj vonkajšej sprche dávkovače na mydlo, šampon a telové mlieko. My sme veľmi ocenili pool-bar. Na ostrove je niekoľko barov alebo reštaurácií, kedže ostrov je veľký.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na tomto ostrove je hádam všetko. Bedminton, tenis, squash, stolný tenis, volleybal, basketbal, futbal, biliard, golf. Okrem golgu bolo všetko vrámci AI bezplatné. Aj ked nám dva dni pršalo, tak sme sa nenudili. Je tu možnosť požičania si bicyklov, kedže ostrov je veľký, takže aj to sa ráta :) Každý večer sa robí krmenie žralokov a kŕmenie rají, čo je úžasný zážitok. V palmách žijú netopiere, ktoré sú úžasným spestrením, lebo to by hádam nikto nečakal, že uvidí na maldivoch za bieleho dňa poletovať nad hlavami netopiere :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola asi najslabší článok. Výber jedál široký, 4 druhy ovocia, niekoľko druhov koláčov, na obedy miešal kuchár šaláty podla nášho výberu. Každý mal svoj stôl a svojho čašníka, ktorý sa staral počas celého pobytu, čo bolo výborné. Na rozlúčku nám čašník ozdobil stôl zo živých kvetov, čo bolo nádherné. Zároveň odpadá problém s tým, komu dať sprepitné, ked vás zakaždým obsluhuje niekto iný.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krajšia ako na pohľadniciach!!!! Tie farby sú neskutočné v kontraste s tým bielym pieskom. No proste nádhera. Neviem, či by sa našla niekde krajšia pláž ako na Maldivoch!!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Vanda Popluhárová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela