02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super hotel super dovolenka ~ Recenzia Be Live Las Morlas (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super hotel super dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:december 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.01.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
tento hotel pôsobí spočiatku takým obyčajným dojmom, ale všetko je tam ako má byť. izba, zariadenie, jedlo, bary, hotelové obchodíky, bazén, pláž, výlety, no a personál, to sú zlatí ľudia :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
úžasná poloha. všetky izby majú výhľad na more. to je veľké plus, pretože sme videli nové hotely, ktoré mali výhľad na cestu. pláž je krásna, dlhá na prechádzky, vidíte aj Du Pontovu vilu, ale je ďaleko, takže radšej tam choďte autobusom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
izby sú jednoducho, ale účelne zariadené. klimatizácia, ale tú sme nepoužívali, nebolo treba. pekná kúpeľňa, vždy čisté a dostatok uterákov. fén. trezor. televízor, ktorý nebolo ani kedy zapínať. posteľ úžasná pohodlná, veľká, dobré podušky. balkón. nič a nikoho nebolo počuť od ,,susedov,, čo nie je až tak samozrejmé v iných hoteloch. stále tam robotníci natierali a maľovali, takže všetko čisté.
Služby:
starstarstarstarstarstar
hotel má dva obchodíky, čo sme aj využili. je tam človek čo prenajíma autá. tri bary a to by ste sa čudovali, že aj ráno o 6,00 sú plné :D ochotní personál. uteráky, ktoré sú určené na pláž alebo pri bazén si vyzdvihnete za mierne komplikovaných podmienok pri okienku, ktoré sme asi po dvoch hodinách našli :D ale vymenia koľkokrát chcete a sú v troch farbách.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
šport: my sme konkrétne nevyužívali športy na pláži ako plachtenie, vodné bicykle a volejbal, ale možnosť bola. zábava: každý deň, celý deň super program, ktorý dostanete vytlačený na papieri pri príchode na recepcii. napr. výučba salsy, hodina španielčiny, výučba iného tanca, bingo, večer super program kubánskych umelcov, ale to sme boli už také unavené, že sme obyčajne už spali. výlety: delegátka, ktorá hovorí španielsky samozrejme, nemecky a anglicky Vám dopodrobna vysvetlí všetko o výletoch a sú naozaj dobré, odporúčam všetky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
jedlá výborné. bohatá ponuka, niekedy trocha nezvyčajná. tie ich varené alebo aké to boli banány nie sú moc dobré. mäso majú výborné. jeden kuchár aj griluje, napr. ryby, bravčové aj nejaké morské príšery. ráno robí omelety a tak. potom ďalší kuchár varí cestoviny a robí omáčky na ne. ráno robí palacinky. ovocia je habadej, ale nevyzeralo moc čerstvé, pretože sme zistili, že oni to jednoducho neschovávajú dajú čerstvé, nepoje sa, nechajú celý deň a potom asi vyhodia. pitie je k jedlu normálne, čo len chcete, nealko, víno, pivo, džúsy všetkých druhov, mliečne koktaily, hocičo. sladké bolo vždy, aspoň šesť druhov a tri druhy zmrzliny. na obed bol vždy ešte aj salám, maslo, syry. cestovinové šaláty. iba neodporúčam jedlo, ktoré núkajú ako neskorú večeru, lebo to iba robia také jednoduché hamburgery a to je celé. reštaurácia a la karte je čudná, menej druhov jedla, konkrétne tri, ako v jedálni. miesta na sedenie je dosť, netreba sa tlačiť. dokonca raz v jedálni aj hrala živá hudba.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
nádherná, proste úžasná. biely piesok, priezračné more - oceán, teplota 24 stupňov, žiadne živočíchy, čo nám vyhovovalo. vstup pozvoľný, takže nie na plávanie, ale aj tak v mori neplávame :) lehátok dosť, miesta dosť, slnečníkov dosť. pláž bezpečná. jednoducho niečo prekrásne
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:marta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela