02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Relax ~ Recenzia Iberostar Club Boa Vista (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Relax
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super dovolenka pre ludi, ktori si chcu oddychnut a netrpia perfekcionizmom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela nam velmi vyhovovala, nakolko ide o posledny hotel, za ktorym je dlhocizna plaz a pust. Do hlavneho mesta Sal Rei je to 15 min taxikom. Letisko v Rabile je vzdialene cca 4 km, za 10 min ste na hoteli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Europsky standard by znamenal pravdepodobne 2-3 hviezdicky. Izby boli kazdy den upratovane, navonane a urobena dekoracia na posteli z uterakov a lupienkov. Pitna voda vo flasiach doplnena kazdy den. Treba si davat pozor na hmyz pri vetrani, my sme mali nonstop klimu. Celkovo izbam nic nechyba, telka s portugalskymi, spanielskymi a nemeckymi stanicami, wifi iba na recepcii, klima, fen, elektricke zasuvky EU/UK, trezor, deky.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Pokazilo sa nam umyvadlo, do 10 minut prisiel technik a opravil to, rovnako personal je velmi mily, usmievavy a snazi sa vyhoviet kazdej poziadavke klienta. Taxiky maju fixnu cenu 10 eur na cestu/taxik. Moznost zapozicat automobil. Vysoko spokojni sme boli so sluzbami delegatky Dagmar, ktora bola neustale k dispozicii a vysvetlila vsetko o hoteli, sluzbach, ostrove, obyvateloch, vyletoch, zivote na kapverdach do najmensich detailov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V areali hotela je pozicovna elektrickych bicyklov, moznost fakultativnych vyletov - pozorovanie korytnaciek, cesta okolo ostrova, vylety na okolite ostrovy, skola kitesurfingu a kopa ineho. Odporucame vylet na stvorkolkach ku vraku lode na severe ostrova. Animatori kazdy den organizovali nejake podujatia - muzikal, disco, sportove aktivity, miestne kapely... Moznost absolvovat zazitkovu veceru.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola skvela, velky vyber jedal, ovocia, zakuskov a napojov.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Dlhocizna plaz s jemnym pieskom, cista. Hotel ma svoje lehatka so slnecnikmi a zabezpecoval plavcika na dozor. Pocas pobytu boli vlny, na ktorych sa dalo surfovat, pripadne vyblaznit. Voda mala cca 28 stupnov. Priamo na plazi je hotelovy bar s obcerstvenim, sprchami a wc.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Milan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela