02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Veľmi pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Palazzo di Zante Family Resort & Waterpark (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Veľmi pekná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Zakynthos je nádherný ostrov, ktorý určite stojí za to objavovať. Okrem čistého mora treba zmieniť krásnu okolitú prírodu. Určite sa tam ešte radi vrátime.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovaní sme boli na výbežku Vasilikos, v pokojnej časti letoviska. Menšou nevýhodou bola nedostupnosť obchodíkov (potrebovali sme nejaké nájsť kvôli nákupu suvenírov, čo bola jednorázová záležitosť), čo sa dalo vyriešiť cestou do mesta autobusom alebo taxíkom. Na rôzne pláže sa dalo prejsť pešo (Banana Beach) alebo autobusom či taxíkom (Gerakas).
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovaní sme boli v rodinnej izbe, ktorá mala mať jednu miestnosť navyše. Celkovo išlo o dve malé izbičky, v každej boli dve postele, a keďže sme si priplatili aj za tretiu posteľ pre dieťa (oveľa vyššiu čiastku než za bežné dve prístelky), v jednej z izieb bola navyše roztiahnutá lehátková posteľ, čím sa priechod cez izbu dosť zhoršil. Manželovi sa posteľ sem-tam kazila a v izbe bez klimatizácie bolo počas nocí dusno. Celkovo ale hotel pôsobí príjemným dojmom a napriek vymenovaným negatívam sme boli spokojní.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli upratované každý deň, obsluha v reštaurácii bola príjemná. Sem-tam popri tom, ako sa v reštaurácii striedalo množstvo stravníkov, nestíhali spratávať zo stola a servírovať pre nových hostí. Raz sme počas raňajok na terase zacítili zápach kanalizácie spod stola. Služby barov pri kúpaliskách sme takmer nevyužívali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Z hotelových akcií sme využili len večerný animátorský program pre deti. Bazény, denné akcie animátorov, detský Zantina world sme nenavštívili, keďže naším cieľom bolo užiť si more a vidieť čo najviac z ostrova.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola rozmanitá, my dospelí sme si vedeli vybrať a radi sme skúšali najmä jedlá, ktoré sme nepoznali. Deti mali s výberom problém, vždy to zachraňovali palacinky alebo hranolky.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž sa nám páčila, hoci dostupnosť bola náročnejšia - na pláž viedlo 128 schodov. Lanovka nefungovala, práve ju opravovali. Pre mamičky s kočíkmi bola možnosť ísť na pláž cestou okolo hotela. Slnečník s 2 lehátkami stál 6 eur na deň, ak sme prišli po 16 hod., nik už peniaze nevyberal. Bar na pláži sme nevyskúšali, WC boli otrasné, snažili sme sa ich nevyužívať. Po tejto stránke to bolo lepšie na pláži Banana Beach (2,5 km vzdialená).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Kveta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela