02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

hodnotenie pre ostatnych ~ Recenzia hotela Palazzo di Zante Family Resort & Waterpark (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:hodnotenie pre ostatnych
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo mozem zhodnotit dovolenku ako vybornu. Slabsie stranky hotela vyrovnali,az prevysili krasy ostrova, plazi a mora. Odporucam hlavne ludom, ktori sa radi tulaju, hladaju nove miesta a neuspokoja sa s lezanim pri bazene alebo cely pobyt na jednej plazi.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Letovisko - komplex 3 hotelov je na samote. Kto je zvyknuty na vecerne prechadzky, obchodiky alebo zabavu v mesteckach bude sklamany. Najblizsie je mala dedinka Vasilikos (asi 2 km pesi) kde okrem par taverien a 2 minimarketov nie je nic. Z dedinky chodi autobus (bez zaruky cest. poriadku) alebo si prenajmete auto a vydate sa na vylet po ostrove. My sme zvolili tuto variantu a objavovali sme krasy ostrova. Hotely su na skale - kopci a plazi sa dostane len kombinaciou vela schodov a vytahmi. Kym pridete na spravnu kombinaciu a najdete trasu, vas svalovica v lytkach neminie. My sme byvali v najvyssom hoteli a dobre sme si rozmysleli co vsetko si zoberieme na plaz aby sme sa nemuseli vratit - akoze si odskocime na hotelovu izbu. Preto si neviem dost dobre predstavit odporucanie cestovky ze hotel je vhodny pre rodiny s malymi detmi. Videli sme ze viaceri ostavali pri bazenoch lebo ta cesta k plazi im dala riadne zabrat. Tiez si myslim ze toto letovisko nie je vhodne pre starsich ludi alebo ludi s handikepom. Tych schodov je fakt dost. Podotykam, ze hpotelova lanovka, prezentovana v katalogoch cestoviek je uz dva roky nefunkcna a podla tech. stavu asi ani nepojde.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotelove izby so standardnym (starsim)vybavenim. Klimatizacia, chladnicka, fen, TV. Izby ciste, denne vymienane uteraky, 3 x postelne pradlo. Nemam co vytknut. Hotel je taky labirint izieb, chvilu potrva kym si najdete idealne skratky a svoju trasu :)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pravdu povediac sluzby hotela sme velmi nevyuzivali. Ak nieco tak cez nasu delegatku, je to mozne aj tym ze nie sme v anglictine taki zdatni a nemecky nikto nehovoril. Cez delegatku sme si zakupili okruzny vylet po atrakciach ostrova a na jeden den pozicali auto, ktorym sme presli ostrov - plaze od najjuznejsieho cipu po najsevernejsi. Nakolko je ostrov maly da sa to stihnut. Len sa obrnte trpezlivostou na cestach, neoznacenych dedinach a za odmenu vam budu krasne scenerie a uzasne plaze, fakt nadhera.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak tento bod by som ohodnotila pre dospelakov ako velmi "chudobny". Komplex hotelov je zamerany viac pre rodiny s detmi. Je tu maly vodny park s toboganom, vlacik a velka hala - herna pre deti s nafukovacim skakacim hradom a pod. Aj denne programy, aktivity a vecerne animacie boli viac orientovane pre deti. Uputavky pri bare hlasili "grecky vecer" a oldies disco ale nic sa z toho nekonalo a na recepcii vam nevedeli zdovodnit preco. Par krat sme vramci srandy absolvovali aqua aerobik v bazene. V areali sme videli zanedbany tenisovy kurt a male fotbalove ihrisko, kde obcas deti haravali vecer fotbal. V tomto letovisku neboli ani ziadne vodne sporty. Ale motorovym clnom vas za poplatok zavezu na vedlajsiu plaz, kde tieto moznosti su.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vyber jedla postacujuci, aj ked to porovnam s minulorocnou dovolenkou na Krete tak nie taky bohaty alebo skor menej pestry. Ocakavala som viac greckej kuchyne, viac ryb. Ale nehladovali sme :-)Jedalen cista, casnici stale odnasali taniere a pohare, takze na stole sa vam nic nekopilo, aj jedla dokladali priebezne. Bol dostatok ovocia, zakuskov, zmrzliny. Vsimli sme si aj specialny pultik s jedlami pre deti. Kto zazil a bude porovnavat all inclusive s Tureckom bude velmi sklamany. Ale zas tolko nepriberie :)Jedinym sokom boli skore ranajky ked sme posledny den odchadzali okolo 6:00 na letsko. V jedalni bol pripraveny len suchy chlieb, grecky slany syr a paradajka, po casnikoch ani chyru... a to mate zaplateny aj ten den!
Pláž:
Plaz sa nachadza pod tromi hotelmi, je mensia, pieskova, bo bokoch su skaly kde si pridu na svoje ti, ktori radi snorchluju. Lehatka a slnecniky su za poplatok (8 euro na den). Ale kludne si zlozte vlastnu nafukovacku alebo karimatku na piesok, vela ludi tak fungovalo Plaz nie je vyslovene spinava, ale obcas by zniesla vyhrabat piesok. Vstup do mora naozaj pozvolny, krasne ciste teple more. Vlny ziadne, co nam trosku chybalo ale pre male deti idealne. Na plazi sa nachadza spoplatneny bar - odporucam si dat kafe Fredo (velmi chutna ladova kava).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Renata
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela