02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Krásny Rhodos ~ Recenzia hotela Virginia (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásny Rhodos
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na Rhodose sme už boli druhýkrát, takže sme sa tam vracali do známeho prostredia. Ubytovanie, strava, služby , to všetko hodnotím kladne. Celkovo som s dovolenkou v tejto destinácii bola veľmi spokojná.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel leží na miernom kopci asi 5 km od hlavného mesta Rhodos, autobusová zastávka je asi 5 minút od hotela.Na pláž je to asi 2OO m, problém môže niekomu spôsobovať cesta od mora do hotela - hore mirenym kopcom. Ale na druhej strane krásny výhľad na more a hlavné mnesto. Všetko má svoje výhody aje nevýhody.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bývali sme 2 osoby v 2-lôžkovej izbe s prístelkou. Izba bola čistá , aj keď zariadenie už trošku staršie, ale funkčné. Kúpeľňa malá so sprchovým kútom, WC a umývadlom.V predsieni veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru. Klíma funkčná, trocha hlučnejšia.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Vcelku ochotný a milý personál, hoci sme nevyužívali žiadne služby. Pri recepcii sa dá prenajať malý trezor - naozaj len na doklady a peniaze. Personál v jedálni tiež ochotný, hovoria po anglicky aj nemecky.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Tak na túto tému je ťažké písať - v hoteli sa prakticky nič nedialo. Pri recepcii kulečník a nejaké počítačové hry. Žiadna disko, nočný bar, čo na druhej strane bolo dobre, lebo v hoteli je v noci ticho a pokojne, žiaden hluk, ktorý by mohol rušiť spánok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli je All-inclusive, raňajky, obedy aj večere formou teplého a studeného bufetu, neobmedzené množstvo nápojov počas celého dňa - ale len v hoteli, keď ste šli na celý deň na pláž k moru,nápoje ste si museli zobrať so sebou alebo zakúpiť na pláži, na obed sme sa vracali do hotela. S kvalitou stravy v hoteli sme boli spkojní.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je piesočnatá, asi 200 m od hotela, tam idete z kopca, naspäť šliapete do kopca , je to dobrý každodenný tréning. Pláž je čistá, ležadlá s matracami a slnečníky sú za poplatok. More krásne priezračné, čisté,príjemne teplé a hlavne pokojné, výborne sa v ňom pláva. Na pláži bufety, reštaurácie, WC.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Patka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela