02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Fantastická dovolenka ~ Recenzia hotela Eden Roc (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fantastická dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenka, ktorá sa vryje do pamäte. Ozaj vrelo, ale vrelo doporučujem
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Nakoľko sme boli ubytovaní v bungalovoch v hotelovej záhrade, poloha bola vynikajúca. Večer kľud na terase, keď sme chceli ruch po maximálne piatich minútkach ležérnej prechádzky sme boli na terase hlavnej budovy hotela, kde animátori každý večer pripravovali nejaký program.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Čisté a každodenne upratované bungalovy s plnou výbavou a klimatizáciou. Komfort za rozumnú cenu
Služby:
starstarstarstarstarstar
So službami, počnúc recepciou a končiac upratovaním maximálna spokojnosť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Skupina šiestich animátorov (traja chlapci a tri baby - mimochodom aj Češka a Slovenka) zabezpečovali pravidelnú celodennú zábavu od vodného póla, cez vodný aerobik až po diskotéky. Ozaj paráda.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie je veľmi nebezpečné pre dietárov. Neskutočný výber jedál - vždy, od raňajok až po večeru minimálne osem druhov jedál. Nespočet ovocia, zákuskov, nápojov, zmrzliny a čo ja viem čoho ešte. Ozaj si myslím, že kto si už tu nedokáže vybrať, tak len zo zásady aby sa sťažoval.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nádherná pieskovo kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora, po pár metroch začína kamenisté dno, ale už v nohou nedosiahnuteľnej hĺbke. Voda neskutočne čistá, pri šnorchlovaní je ozaj čo objavovať. Jediná moja výtka je to, že už pri tejto cene by mohli byť lehátka zahrnuté do ceny, hoc by to znamenalo aj navýšenie ceny. Nemyslím tým to, že sa jedná o nejaké 3.-€ na lehátko, ale je to niečo rušivé, čo mne osobne chýba k absolútnej spokojnosti s touto dovolenkou. Je pravdou, že počas troch dní ten chlapec čo vyberá poplatky ani nedošiel, preto vravím, že sa mi nejedná o tie eurá, ale je to iba maličká škvrnka na celom dojme z dovolenky. Ale asi je to spojené s tým, že všetky pláže v Grécku sú verejné a neexistuje tam súkromná pláž. Ale aj tak by som strhol maximálne pol bodu, ale keďže sa to nedá , tak dám plný počet bodov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:voloda
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela