02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nase dojmy ~ Recenzia hotela Sunrise (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nase dojmy
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Rada by som sa s vami podelila a nase dojmy a postrehy z hotela Sunrise Beach hotel**** na Rodose – cast Pefki (CK Kartago). Toto bola nasa 9. a najdrahsia dovolenka doteraz, a preto porovnavam s predchadzajucimi skusenostami a hotelmi (neporovnavam to s luxusnym Tureckom, Egyptom a pod. ale s inymi greckymi hotelmi) – a to s manzelom nie sme narocni a stazujuci sa ludia. Po prichode skoro rano nas prijemne prekvapil areal, krasne umiestnenie hotela pod skalami, pekna plaz a more, moznost od prvej chvile vyuzivat all inclusive a realita podobna fotkam. Nase nadsenie vsak vystriedalo obrovske sklamanie vo chvili, ked nas sli cca o 13:00 ubytovat. Zrazu nas slecna z recepcie brala k budove, ktoru sme uz za sucast daneho hotela vobec nepovazovali. Aby som bola presna, dana budova sa nachadza na 1 fotke na Kartago.sk, avsak v uzadi bez detailov a asi nikoho nenapadne sa nou zaoberat, kedze to vyzera ako susedny hotel. Osobne vyberam hotely aj podla balkonov/teras tak, aby boli sukromne, so strieskou… a podla fotiek tento hotel ma balkony presne podla mojho vkusu. Susedna budova vsak nemala. Nasa izba mala spolocnu terasu s dalsimi 6 izbami, bez sukromia a so sklenenymi predelmi na bokoch. Musim povedat, ze terasu vyvazila velka izba s manzelskou postelou, pomerne dobrym matracom a cistotou, vyhlad na more. Keby som vedela aj o moznosti dostat spolocnu terasu, bola by som na to pripravena a zbytocne by som nezazila to sklamanie, rozculenie a pocit oklamania. Preto o tomto pisem.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
krasne umiestnenie hotela pod skalami, mimo turistickeho centra - Budova, v ktorej sme boli ubytovani mala vyhodu, ze bola dalej od bazena a “centra”, a preto tam bolo tichsie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
- Upratovacka a chybajuca visacka na dverach “do not disturb” – pani upratovacka nas prve dva dni vystihla na izbe prave po ranajkach a tak som sa jej slusne opytala, ci moze prist neskor. Later? OK a sla. Druhy den, pri tej istej otazke na mna tak skaredo pozrela, ze na druhy den ju manzel pustil upratat pokial sme tam boli. To by ale nebol problem. Ona po zaklopani cakala asi 10 sekund a sama si izbu odomykala, takze sme boli kazde doobedie v strese, kedy nam vpali do izby bez cakania. Posledne dni nam vobec nedoplnila mydlo a to by som na 4* hoteli naozaj cakala. Necakam kondicioner na vlasy, ale mydlo teda ano. - Na kazdom stoliku na terasach sme videli popolniky. Na nasom chybal, tak som prvy den sla na recepciu a poprosila som, ci nam ho vedia dat. Recepcna si poznacila cislo izby a slubila napravu. Do konca dovolenky nam popolnik nedali.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
- Manzel mal z kazdodenneho “kvazi” vodneho aerobicu uz hlavu v smutku, lebo hudba bola na 90% ta ista, vypeckovana a podla neho zla a na zlych reporoduktoroch. My preferujeme hotely bez animacii, takze toto je mozno velmi osobne. - Fajn program – beach party, grecky vecer - Rovno do zalivu prichadzal kazdy den Captain Nicolas, ktory vas na rybarskej lodke za 25 eur na osobu povozil okolo pobrezia (az k Lindosu nas zobral, co je akurat dost a nie kratko na taku lodku) a potom sme si mohli zaplavat v mori pri vedlajsej dedine Lardos
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
- Velmi dobre jedlo, vela ovocia (cerstve grepy, ananas, kiwi, pomarance…), zeleniny. Vecer stale nejaky sea food. - Ranajky a vecere boli extremne hlucne, nielen kopec deti a prekricujucich sa dospelych, ale hadajuci sa (alebo len velmi hlucne diskutujuci) personal kazdy den veru neposobi velmi romanticky. - Ekologisti by mali hlavy v smutku z obrovskeho mnozstva plastovych poharov. Vsetko sa v baroch nalieva vylucne do plastakov, a aj ked sa snazite jeden pouzit viackrat, je to extrem aj na mna - Nealko napoje sa podla nas nedali pit, mega presladene a soda bola podla nas len nasytena lokalna voda z vodovodu. Chutila ako zle odsolena morska voda. Jednoduche riesenie – kupovat si balenu vodu a pit pivo - Vyborna pizza kazdy den (2x), pecena v peci na drevo, od Taliana
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
- Pekna a cista plaz, hoci mensia, ale v peknom zalive s pokojnym morom. Ideal na plavanie a snorchlovanie. Na dne kamene, ale nevadili. Z izby mozete ist rovno v plavkach. - Za lehatka na plazi sa plati 8 eur, ale ticket viete vymenit za miesany drink v beach bare. Naozaj mili barmani, ktori aj napoje v ramci all inclusive nalievali naozaj stredro.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela