02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Memphis Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Skvelá dovolenka, krásne čisté more, slnečné počasie, výborný hotel, dokonalý oddych. Výborná strava. Kľudný hotel, priateľský k deťom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Kolymbia je menšie stredisko, večerná promenáda je medzi obchodmi, tavernami, zábavným detským parkom. Poloha hotela je celkom blízko mora a je aj v centre. Je to komplex viacerých budov v peknej záhrade s palmami. Zadnou bránou od hotela vľavo je pláž 3 min cesty, doprava je pláž 10 min cesty. V strede hotelového komplexu je aj bránička , ktorou sa dá vyjsť rovno do centra. Hotel má 3 bazény: 2 pre dospelých a 1 detský bazén. Tesne z druhej strany hotela Memphis Beach a medzi hotelom Irene Palace je pustý olivový háj.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je zrekonštruovaný, klimatizácia za poplatok 7 eur na deň je funkčná. Izby sú pekné, pekne zariadené ,matrace nové , WC a sprchy nové, funkčné. Na oknách nie sú sieťky a tak sa občas vyskytnú komáre. Odporúčam zobrať so sebou prostriedky proti komárom. Každá izba má balkón alebo terasu. Trochu hlučne sa zatvárajú dvere do izieb, majú poistku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál slušný, ochotný, ústretový. Upratovanie izieb a výmena ručníkov každý deň okrem nedele. Internet je výhodné si kúpiť na celý deň t.j. 24 hod a používať ho podľa potreby, započítavajú sa len hodiny , ktoré ste na internete, ale nie všade je dobrý príjem. Klíma je na deń za 7 eur.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme boli s malými deťmi tak sme vyhľadávali atrakcie pre deti. Zábavný večer bol v stredu - živá hudba, ináč hotel bez animácii, čo nám vyhovovalo. Kto túži po animáciách, tak odporúčam susedný hotel Irene Palace, kde sa ozývala zábava a hudba celý deň vždy do 23 hod. Je tu šmýkačka pre malé deti, hojdačky. V hlavnej budove za recepciou sú zábavné automaty pre malé deti asi 5 druhov , pinpongový a biliardový stôl. Hotel nemá športoviská
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola výborná,chutná, vždy čerstvo pripravovaná. Raňajky štandardné- chlieb, pečivo viac druhov, studený bufet :šunka, syr, nárez, saláma, vajíčka, ,zelenina, ovocie, jogurty biely a ružový, sušené ovocie, nutela, med, džemy, teplé jedlá - párky, klobásky, lečo, fazuľa, praženica alebo volské oko. Ovsené vločky, musli, nestle guličky, lupienky, mlieko. káva, čaj, sladké pečivo, korneti. Obed bol bez polievok, 3 druhy mäsa, ryba, prílohy: ryža, cestoviny, zemiaky - vždy na rôzny spôsob, bezmäsité jedlo, zeleninové šaláty bohatý výber. Ovocie na obed červený melón a broskyne alebo nektarinky. Hlavným jedlom je večera, kedy je aj polievka jeden druh krémovej polievky. Šaláty asi 12 druhov a výber jedál ako pri obede ale o niečo bohatší :3 druhy mäsa alebo ryby, vegeteriánske jedlá 2 druhy, prílohy- ryža zemiaky, cestoviny. Ovocie po večeri žltý melón a pomaranče. Sladkosti 1 druh koláča, krémová pena a želé. Raňajky boli od 7 do 10,30. Pool bar pri bazénoch od 11 - 23 hod mal v ponuke štandardné sýtené vody z automatov 9 druhov a aj čistú vodu. Tiež káva a čaj z automatov. Pivo, víno a drinky u barmana. Jediné čo nám nechutilo bola zmrzlina, ktorá je z práškou - ale niektorým aj to chutilo . Zmrzlinu sme si kupovali oproti hotelu. Strava sa opakuje, ale sami si môžete vyskladať obmenu. Dokladanie jedál bolo celý čas a na dokladanie jedál dohliadal aj kuchár, ktorý bolo hrdý na jedlá ktoré uvaril a boli z čerstvých surovín, naozaj nám veľmi chutilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More je čisté, teplé. Pláž je blízko hotela zadnou bránou doľava asi 3 min cesty, po asfaltovej ceste. Je štrkovopiesková, drobné kamienky pri vstupe do vody, vo vode miestami sú aj väčšie kamene treba dávať pozor, je ich cez priezračnú vodu dobre vidieť, ale obuv do vody sme nepotrebovali. Sú tu sprchy na 2 miestach, prezliekárne a 1 WC oproti hotelu Port Royal bez poplatku. Za 2 lehátka 1 slnečník zaplatíte 10 eur na celý deň, treba si odložiť lístok a poobede ho prípadne ukázať. Lehátok je dostatok, vždy sme našli voľné. Je príjemné odísť z pláže na obed do hotela a cez najväčšiu horúčavu si posedieť pri bazénovom pool bare alebo oddýchnuť na izbe. Druhá pláž je od zadnej brány hotela doprava a je vzdialená 10 min . Je čisto piesková, Sú tu sprchy, prezliekáreň aj WC.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela