02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kolymbia Sun ~ Recenzia hotela Kolymbia Sun (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kolymbia Sun
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba+chodba mala, destku buginu nieje kde odstavit, inak clovek neprejde, foto vyzeraju o dost lepsie ako skutocnost, skrina na ulozenie veci bez policiek s uvrzganymi dvierkami, prakticky nevyuzitelna. Najvacsie sklamanie je kupelna s WC (hodnotim tak cca 2 hviezdicky) kde sprchovy kut oddeluje igelit a aj kratka sprcha znamena zaplavenu kupelnu a to pri max snazeni. Od prvého dna zapach kanalizácie rieseny nastriekanim niecoho vonaveho...Slabe obedy, priloha len hranolky alebo spagety, na 7 dni dost slabe, pre male dieta ani nehovorim..Pocas jedenia sa tam potulovala macka, aj ked vyzerala cisto a milo, do jedalne nepatri.Personal dobry, mily, ochotny. Obsluha v jedalni a pri bare dobra. Vyber napojov dobry. Hotelovy bazen cisty. Wifi fungovala. Pristupnost k moru dobra, do 5min chodze.. Za tu cenu a aj vzhladom na internetove recenzie sme ocakavali viac...Nastastie clovek netravil cas na izbe..
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobra. plaz do 5min chodze, pripadne na hlavnu ulicu kde su obchody, pozicovne aut, skutrov..dobra poloha aj ako vychodisko na vylety. blizko krasna plaz Tsambika..
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba+chodba mala, destku buginu nieje kde odstavit, inak clovek neprejde, foto vyzeraju o dost lepsie ako skutocnost, skrina na ulozenie veci bez policiek s uvrzganymi dvierkami, prakticky nevyuzitelna. Najvacsie sklamanie je kupelna s WC (hodnotim tak cca 2 hviezdicky) kde sprchovy kut oddeluje igelit a aj kratka sprcha znamena zaplavenu kupelnu a to pri max snazeni. Od prvého dna zapach kanalizácie rieseny nastriekanim niecoho vonaveho... Ubytovanie velke minus.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
zajazdy+pozicanie auta ponuknute delegatkou boli drahsie ako sa daju zakupit osobne
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
grecky vecer bol prijemnym spestrenim, pri hotely 3+ kategorie sa sportove vyzitie neda hodnotit ale bazen bol cisty a postacujuci.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
slaby obed, prakticky stale to iste.. limitujuce hlavne ako ponuka pre deti do 3 rokov...
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
dostupne su 3 plaze,, jedna z nich je pod uroven a od popisu "piesok s kamienkami" ma na mile daleko, bol tam skor il a pomedzi nielen kamienky ale aj velke kamene a kusky dreva,, Plaz na pravo od prstavu je pekna, krasna cista voda, dobry vstup, nepreplnena,s moznostou rozlozenia aj vlastného plazoveho stanu pre dieta..v blizkosti taktiez krasna plaz Tsambika..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:juraj
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela