02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Kolymbia Sun (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pekný rodinný hotel, s mladým, zvačsa slovenským personálom!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
k moru je to síce 200 metrov, ale je to len prechod ulicou a ste pri mori :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Čisté klimatizované izby, ktoré nám upratovali každý deň. Posteľné prádlo menili každý druhý deň, uteráky denne.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
v detskom kútiku robili denne deťom program, trošku však chýbali animácie pre dospelých. Ale vynahradili sme si to v bare pri bazéne a stolným tenisom :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži sa nachádzalo stredisko vodných športov, ktoré bolo vcelku vyťažené. V dedine je niekoľko požičovní áut a motoriek. Nachádza sa tu niekoľko reštaurácií, turistických obchodov a barov. Kedže je to menšie stredisko, nebola tam žiadna diskotéka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné! raňajky: chlieb, pečivo, musli, corn flakesy, medové a čokoládové vankúšiky, med, džem, nutella, biely jogurt, jahodový jogurt a k tomu kompót a iné čerstvé ovocie, šunka, saláma, syr, vajíčka na tvrdo, hemendex, slaninka, párky, krupičná kaša, puding, keksíky, káva, čaj, kakao..a iné. Kto by povedal, že mu nestačí, tak už ozaj neviem, čo by ešte chcel :) Obedy: Gréci obed nepovažujú za najdôležitejšie jedlo dňa a tak bola zvačša na výber rybka, nejaké maso (či už fašírky, rezne alebo iné maso), lasagne, cestoviny s omáčkami, zeleninové šaláty, dva druhy ovocia a dva až tri druhy koláčikov ( mimochodom veľmi chutných-ľahké piškótové cesto s jemnými krémami,venčeky a iné z odpaľovaného cesta, rôsoly). Z príloh boli skoro každý deň hranolky, potom ryža, cestoviny a zemiaky.. večera: bohatšia, niekoľko tématických večerov - grécky, mexický a taliansky a tomu prispôsobené menu. Na začiatku podávajú polievku, v ktorej na rozdiel od našich nič nepláva, asi všetko mixujú dokopy. Ale inak veľmi chutné!! Vždy sa dalo vybrať si niečo! potom zase koláčiky, zmrzlina a ovocie. My sme boli veľmi spokojní, veď aj sme tam každý dve kilá pribrali :))
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Na výber je z troch pláží. Naľavo je dlhá pláž s čistou vodou, ale vo vode boli vačšie kamene, ktoré niekomu môžu vadiť. V strede bola zátoka, ktorá slúžila aj ako prístav. Najkrajšia bola vpravo, ohodnotená modrou vlajkou. Pláž bola piešočnátá, pri vstupe do mora boli kamienky, takže sa nemútila, ďalej, kde už ale nikto nedočiahol bol už len čistý piesok. Na pláži boli aj sprchy a prezliekarne. Samozrejme ani na jednej nechýbali lehátka a slnečníky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela