02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

o rok kludne opat:) ~ Recenzia hotela Kolymbia Sun (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:o rok kludne opat:)
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:sám/sama
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
ocakavala som 3* hotel a to presne aj bol. Az na zamestnancov- ti ponukli servis hodny aj 5*! personal ustretovy a vacsinou vzdy s usmevom. Nikdy sme necakali na obsluhu- podla mna Top personal!!!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
hned vedla hotela z oboch stran obchodiky a lekaren. Takze uplne v pohode si tam kupite osusky, ktore vam ostanu ako suvenir a nemusite ich tahat z domu. alebo okuliare, tenisky, proste vsetko co vam pochybi. dva supermarkety na eukalyptovej aleji do 300 metrov. od plaze 250 metrov. na vyber 3 plaze. voda je cistucka a ak preferujete mensiu plaz, mala zatoka na konci cesty, alebo potom 2 vacsie plaze. od lindosu a rhodosu 25km. vylety alebo prechadzky na blizkzy maly kopcek odkial je super vyhlad na vsetky 3 plaze a kopec chodnickov na prechadzky ( alebo vhodne pre bezcov:)) mozny vystup na Tsambiku kde je kaplnka, paradny vyhlad na cele okolie (hodinka ak cele peso, ak po ceste tak 30 minut)...do rhodosu bus od hotela stoji asi 50 metrov a toji 3.90 Eura. cesta 40 minut, takze v pohode podvecer navsteva rhodosu. Na linods odporucam lodou- zastavka na niekolkych plazach..
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
izba bola malicka, ale ako jedna osoba som viac nepotrebovala. TV, susic na vlasy, chladnicka a hlavne klimatizacia, ktora sa dala nastavit ako len by ste chceli. Pred izbou na malej teraske susiak (dostatocne velky), posedenie a dokonca citronovniky. velmi prijemne. Kupelka mala, ale funkcna a vsetko co v nej malo byt , vyhovovalo. Cisto a ocakavala som horsie podmienky na 3* hotel. prijemne prekvapena. Na zaciatku mi ponukli, ak sa mi nebude izba pacit, ze mi ju vymenia za vacsiu. nebolo treba... vecer ale boli komare a na stenach to bolo vidno, ze ich ludia zabijali- krvave flaky na stenach trosku kazil dojem.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personalu by som dala 5*. v hoteli ale toho moc nie je co robit. Maly bazen, ktory ale nebol preplneny. Pre deti maly kolotoc, alebo hojdacka, jedna smykacka do bazena. Maly bazenik aj pre deti. upratovane bolo denne aj na izbach.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
sportove moznosti su dost chudobne. jeden pingpongovy stol, siet na volejbal branky na futbal v malej zahradke. animacne programy takmer neboli. zabava- jeden grecky vecer, ktory som namala moznost vidiet a teda ani hodnotit ( prilet bol v pondelok v noci a odlet v pondelok podvecer a grecky vecer bol pondelok o 20:00hod)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
ranajky a vecere servirovane dnu v restauracii a obed von pri bare. na ranajky velky vyber peciva, jogurty, dzemy, med, nutela. vzdy bola v ponuke salama, sunka, syry, vajicka, slanina, parky a zelenina. Caj, kava a dzusy z automatu. obed- vzdy nieco na grile, mnozstvo salatov, cestoviny. dezert bol denne cerveny melon a kolaciky. Vecera fungovala tak, ze sa najprv treba usadit, prisla obsluha a ponukla napoj a vodu a polievku. az potom sa mozete ist obsluzit- zabranilo sa tomu, ze clovek si nalozil a zrazu nemal kde sediet. miesta je dost aj vo vnutri aj vo vonjkajsej casti restauracie. Jedlo chutne. Obden robili taliansky vecer, mexicky vecer, grecku kuchynu atd. velky vyber salatov, 2-3 druhy masa, ryby, cestoviny, a dezert- nejake kolaciky, pudingy a ovocie. Nebolo toho prehnane vela a jedlo bolo chutne.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
voda cistucka na vsetkych troch plazach. Na najmensej v malom zalive nie je moznost vodnych sportov, ale je tam klud. kto ale chce ist na vacsiu plaz- su hend k dispozicii dve. na oboch je moznost vodnych sportov. slnecniky a lehatka su za poplatok na vsetkych troch plazach, ale uplne v pohode sa dalo lezat na piesku. velmi prijemne teple a hlavne ciste more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Tina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela