02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

neohúri - neurazí ~ Recenzia Olympia Sun (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:neohúri - neurazí
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.10.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel hodnotím z hľadiska 3* a z hľadiska toho, čo by som očakával pri pôvodnej cene za zájazd. Z tohto hľadiska by som ho neodporúčal. Z hľadiska ceny za last minute, ktorú sme využili to bolo prijateľné s xy negatívami. Celkový dojem z dovolenky príjemný, hotel sa na dobrom dojme podieľa menším dielom.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Asi 10 - 15 minút od piesočnatej pláže. Kamenistá FKK pláž cca 45 min. peši, ale dostupná autobusom. CCa 10 - 15 minút od začiatku centra. Pozitívne z hľadiska polohy je, že hotel je tak trochu mimo ruchu a hlavných ciest, takže v noci je relatívne ticho, keď nepočítame hukot klimatizačnej jednotky na obchode a nočné zábavky časti turistov. Tomu sa však nevyhneme nikde.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
izba určite nezodpovedala 3*, chladnička veľmi staručká a strašne hlučná, v noci by sme pri nej nezaspali. TV/SAT - zastaralý televízor s CRT obrazovkou asi uhlopriečky notebooku a 5 programov, z toho 2 ruské. niečo grécke a 1 anglický. TV a chladnička tam boli asi len preto, že si to kategória 3* vyžaduje. Ale málokto tie staré krámy asi použije. Sprchový kút zle odtekajúci so závesom v dolnej časti plesnivým. Tých negatívnych detailov bolo viac. Ubytovanie mi pripomínalo slušný VŠ internát. Chválim upratovanie - mimo nedele každý deň upratané.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Všimli sme si, že na recepcii sa dali objednať cez rent car autá. Fakultatívne výlety sme nechceli využiť, ani sme nevyužili. Iné služby sme nezaregistrovali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bazén pekný, pravideľne čistený, lehátka rôzneho stavu a veku, ale celkovo príjemné prostredie pri bazéne. Aj tak sme ho nevyskúšali, k moru chodíme preto, aby sme boli pri mori. 2 x týždenne program - grécky večer a čosi ako kabaretno - tanečný večer. Nie sme fanúšikmi podobných zábav, takže nehodnotíme.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
All inclusive - strava nám vyhovovala, vcelku chutné jedná, dostatočný výber. Mimo času stravy (raňajky, obed, večera), sa od doobedňanjších hodín podávali pri bare nealko nápoje a od 12.30 presladené long drinky, ale aj víno, ľahké pivo...prijateľné, neohromilo, ani neurazilo. Vadilo nám, že k raňajkám sa nedalo kúpiť ani v bare presso, bola len tá hnusná raňajková káva, nikde v blízkom okolí ste si nemohli dať poctivú kávu. 3* by to mohli ponúkať. Je čudné, keď si v 3* hoteli k raňajkám nosíte mletú kávu, ktorú ste si kúpili v obchode a zalievate si ju vrelou vodou z automatu.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Najbližšia pláž piesková, relatívne čistá, naokolo je veľa hotelov, pláže sa tiahnu kilometre, takže sa dá vybrať. Na druhom konci Faliraki kamenistá oficiálna FKK Mandomata. Čistá voda, v septembri príjemne teplá. Rhodos má viacero pekných pláží, ktoré sa však niekedy preceňujú. Pekná je Tsampika, Anthony Queen a ďalšie...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Boris
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela