02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Afandou Beach z mojho pohladu ~ Recenzia hotela Afandou Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Afandou Beach z mojho pohladu
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pokial chcete skutocny All Inclusive tak Vam urcite neodporucam tento hotel. Myslim si za za tie peniaze ktore vynalozite si zasluzite omnoho viac nez co hotel ponuka, napr animacie skutocne napoje a hlavne nie stravu ako v zavodnej jedalne.All Inclusive pre tento hotel znamena ze napoje sa podavaju len do 23hod. a po nej za peniaze. Apropo aby som nezabudol kazdu Stredu organizuju Grecky vecer, nic moc pri com najhorsie je na tom ta skutocnost ze napoje sa podavaju zadarmo do 17hod. po tejto hodine len za peniaze, takze zabudnite na na to ze si uzijete skutocny All Inclusive.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachadza priblizne 350m od plaze ktora je pomerne cista.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovali nas na prizemi v blizkosti pracovne co skutocne nezodopvedalo nasim ocakavaniam. Po prichode kupelna - vana spinava, balkon asi pani upratovacka zabudla cistit, ani jeden den ktory som tam stravil nebol upratany. Moj nazor co sa tyka konfortu je taky ze pre Solvakov a Cechov su izby 2triedy, nakolko ked som videl izbu pre Nemcov lepsie vybavena, cistota neporovnatelna. V izbach na prizemi mozete ocakat navstevu rozneho hmyzu ako svaby,pavuky v kupelne a pod. Inak aby som nezabudol pocas celeho pobytu bolo v izbe citit zapach z kanalizacie.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personal hotela nic moc, jedine pozitivum bolo ze nas obsluhovali dievcata z Ciech, ktore boli privetive, co sa nedalo povedat o Grekoch.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Jedna sa o rodinny hotel, comu je aj hotel prisposobeny. Ponuka bazen a stolny tenis zadaromo, inak v podstate okrem plateneho biliardu nic. Ohladom zabavy tak ako som uz spomenul kazdu Stredu hotel organizuje Grecky vecer inak za zabavou je treba ist do Fariraky alebo Rodosu.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mali sme All Inclusive takze sme cakali ze to aj skutocne bude, realita bola taka ze cela strava bola formou bufetu, ranajky kazdy den to iste - bez chuti po par dnoch vas prejde chut. Obedy - na vyber z 3jedal: maso - bez chuti, ryba nic moc, hranolky a cestoviny kazdy den. Vecere - to co zostalo po obedoch obcas aj nieco ine. Ovocie ziadne kazdy den len melon. Napojovy listok - kola, dzus a ostatne nealkoholicke napoje nic moc - miesanie sirupov s miestnou vodou a sodikom, ziadna original CocaCola, Fanta, Sprite alebo nieco podobne. Alkoholicke napoje a miesane napoje napodobeniny skutocnych napojov okrem Paradise sa zvysok ani len nepriblizil k skutocnym. Pivo bolo jedinym pozitivom - capovane.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz je kamienkova pomerne cista, skor odporucam prenajat si scooter alebo auto a navstivit plaz Tsambika - krasna piesocna plaz alebo do mesta Lindos kde je tiez krasna piesocna plaz.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Martin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela