02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia ~ Recenzia hotela Afandou Beach (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo môžem našu dovolenku s 5 ročným dieťaťom zhodnotiť ako úspešnú. Hotelík vhodný pre ľudí, ktorí nemajú nákupné horúčky, tanečné horúčky, či iné adrenalínové horúčky. Kľud, pokoj.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Blízkosť mora môžem zhodnotiť kladne. Myslím, že tých 350 m, ktoré sa udáva, nie je toľko. Pri mori ste za cca 3-5 minút. Prístup k moru dobrý. Čo sa týka polohy hotela, ak naozaj chcete nákupné možnosti, nejakú zábavu, výlety, tak tento hotel určite nie. Do mesta (dedinky) Afandou je to po ceste síce "len" 2 km, ale pri páliacom slnku máte dojem, že je to nekonečne ďaleko. Vláčik premáva len o 10.05 h, 12.05 h, 18.05 a 20.05 h od hotela, približne po 50 minútach je v dedinke (keďže obchádza všetky okolité hotely), kde však nemáte žiadne vyžitie okrem pár obchodíkov a kaviarničiek, či reštaurácií. Naspäť sa dostanete do cca 10 minút opäť vláčikom. Pre deti je to krásna cesta okolo pláže a uličkami dedinky. Ak si nepriplatíte fakultatívne výlety do okolia (s 5 ročným dieťaťom určite nie :-) ), tak peši je všade dosť ďaleko, ani busom z dedinky sa tam neoplatí ísť. Jediná možnosť je len požičaným autom, alebo skútrom (treba aspoň 2-3 dni dopredu nahlásiť záujem). My sme nevyužili, ale určite odporúčam, je v okolí cca 8 km na obe strany čo pozerať a obdivovať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaniu nie je čo vytknúť, izby čisté, každý deň upratované, prostredie hotela pekné, čisté. Jediná nevýhoda je, že izby sú na čipy, po ich vybratí nefunguje elektrina, čiže ani klimatizácia. Vrátite sa do rozhorúčenej izby - cca 30 stupňovej a klíma bola dosť slabo fungujúca, v noci dokázala vychladiť izbu len na 25 stupňov.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Dobré. Personál obsluhy bol väčšinou slovenský, takže problém s bariérou reči nebol, čokoľvek sme potrebovali, ochota bola, okolie vždy čisté, upravené, česká delegátka bola úžasná, jej počiatočný výklad bol na jednotku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátori boli skvelí, každý deň vymýšľali rôzne športové aktivity (strečing, jóga, aquazumba, posilňovanie pre ženy, volejbal, futbal, ping-pong a iné aktivity), keďže sme mali dieťa, tak sme väčšinu času trávili pri bazéne, ktorý bol ozaj skvelý - oddelený priestor s nízkou vodou a prepojený druhý bazén s vodou pre menšie deti a pozvoľna klesajúcou hladinou pre veľkých. Pre deti aj v záhrade preliezačky, šmýkačky, hojdačky. Večer minidisko a potom aktivity pre dospelých. Jediné, čo sa mi nepáčilo, bol hneď prvý večer - Grécky večer. Tanečky ok, ale keď Vám dve hodiny hrajú postarší páni na gitarke a klávesách, tak toho máte už plné zuby.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nič veľkolepé, ale dalo sa najesť. Nie je to strava pre náročných. Prvé tri dni ok, ale ďalšie dni už nie je veľmi čo vyberať na raňajky, stále to isté, obedy už tiež pobiednejšie, pre dieťa sme veľmi okrem zmrzliny nemali čo vyberať. Chýbala mi tam zelenina na raňajky, okrem rajčín nič iné. Aj celkovo surovej zeleniny málo, ovocia tiež pomenej (boli len broskyne a červený a žltý melón, občas jablko), mala som dojem, že je kupované v nejakom našom obchodnom reťazci - bez chuti.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Ak si odmyslím tú špinu na okraji pláže a suchú džungľu cestou na pláž, tak sa to dalo zniesť. Hlavne nečakajte piesok, ten musíte hľadať cca 500 m ďalej, všade skôr štrk a okrúhliaky, odporúčam topánky do vody. Voda čistučká, teplá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela