02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

hrozný hotel, skvelá poloha ~ Recenzia hotela Delfini (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:hrozný hotel, skvelá poloha
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Všetky body z hodnotenia patria pláži a krásnej prírode okolo. Najväčším negatívom hotela nie je jeho chabé vybavenie - každý (aj 4* hotel má viac-menej podobné zariadenie), ale dvere. Cez tenké dvere totiž počuť každé buchnutie a dupnutie. Je ťažké si na to zvyknúť, nám pomohlo monotónne vrčanie chladničky, ktorá je v izbe. Na Lefkade sú určite aj lepšie hotely, kam sa dá ísť. Oficiálne je to 2* penzión, hodnotenie cestovky boli 3*, netuším prečo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je najväčšou devízou hotela - blízko do mesta, pár krokov na pláž. Aj samotné mesto má vynikajúcu polohu na samotnom polostrove - všade je blízko. Ani k letisku sa necestuje dlho.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Boli sme ubytovaní v izbe č. 16, ktorá je priamo na schodisku. Táto rohová izba mala hádam väčší balkón než bola rozloha izby. Najväčším nedostatkom neboli ani tak zatuchnuté skrine, ale nedostatočne doliehajúce dvere. Sprcha je smiešna - len hadica s hlavicou zo steny a odtok v strede kúpeľne. Teplá voda tiekla ako sa jej chcelo.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Majitelia hotela sú ľahostajní voči požiadavkám hostí, pretože v sezóne majú vypredané tak či tak.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Priamo v hoteli má centrum Ocean Elements - "škola" windsurfigu, potápania, jachtingu atď. Pripravujú aj program pre anglické deti. Ináč ako po anglicky sa s nimi nedohovoríte. Čo sa týka zábavy, priamo hotel robí grécke večery. Počas nášho pobytu ho dvakrát zrušili kvôli nízkemu záujmu - treba totiž zaplatiť 17 eur, v čom je už aj jedlo a pitie. Pre hotelových hostí je to "zadarmo" - stačí si vraj niečo objednať v bare a môžete sa pridať. Do kategórie zábava patria aj komáre - je s nimi sranda. Odporúčam kvalitný - tie lacnejšie nefungujú - prípravok do zástrčky.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Príšerné. Raňajky by ešte ušli - mlieko, cereálie, chlieb, syr, káva, čaj, vajcia na tvrdo, praženica, jogurt - žiaden med, sem tam melón - žiaden luxus, ale na 2* penzión vcelku prijateľné. Stále to isté dokola, ale na raňajky toho človek nepotrebuje veľa. Oveľa horšie je to s večerami - výber z dvoch jedál. Za 10 dní sme mali dvakrát na výber z omelety a špagiet, z kaluže do blata. Ináč boli špagety ešte dva alebo trikrát. Okrem predjedla - tzatziky alebo "šalát" = nakrájané uhorky, rajčiny a chlieb, sme nemali žiadne tradičné grécke jedlo, žiadna musaka. Ryba bola raz. Ak niekto nemá rád špagety s chabými omáčkami, má smolu. Viacerým liezli na nervy aj hranolky - najštandardnejšia príloha. Ak sa dá, odporúčam radšej bez polpenzie, lebo v tomto hoteli sa nedá poriadne najesť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Úzka - tak na jeden rad lehátok, s kamienkami. Pomerne blízko - smerom doprava aj doľava, sa nachádzajú pláže, kde je viac piesku, čo je veľká výhoda hlavne pri vstupe do vody. Pláž ale nie je ani na vrchole sezóny preľudnená, lebo mnohí uprednostia známejšie pláže na ostrove - Kathisma, Pefkúlia, Egremni ..., ktoré sú pieskové. Pri plávaní je nádherný výhľad na okolité kopce, zeleň a kvitnúcu prírodu. Popri pláži sa nachádzajú aj taverny, ktoré podávajú jedlo aj počas siesty / obeda, čo nie je v meste pravidlom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:H
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela