02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Horor ~ Recenzia hotela Europa Resort (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Horor
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No, nic moc. CK to zase len raz prehnala, ... cena / sluzby a "plaz" = velky nepomer !!! Alebo inak: za vela penezi malo muziky !!! Nenasli sme ziadne negativne recenzie pred odletom. Je to preto, ze tento hotel je v ponuke len tento rok. Uvidime do kedy. Bolo tam vela starsich francuzov, isli tam ale s tym, ze tam plaz nie je! Stacil im detsky bazen a hranolky s bravcovymi gulkami a kecupom, za tu istu cenu ako to ponukala CK na Slovensku.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
1,5 km zapadne od centra mestecka Panormo.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
- Vacsina Slovakov si priplatila izbu s vyhladom na more. Boli sklamani. Vacsina z nich dostali izby na druhu stranu, dialnica 30 metrov od okna. Pri okne zvanom jednosklo, sa nedalo spat. - postele na izbe: vsade boli sucastou vstavaneho nabytku. Dvojpostel: sirky 140 cm a z jedneho boku boli prirazene k stene. Kedze boli sucastou vstavaneho nabytku a spodok bol teda murovany, nedalo sa premiestnit, odtiahnut od steny. Rano som bol dolamany. - sprchovaci kut: vanicka 60 x 60 cm. Po osprchovani bola mokra este aj chodba.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
• majitel hotela nedaval obedove balicky, cize na tu uz sponenutu plaz vzd. 1,3 km sme sli 2 x za den pesi, nakolko vlacik za 1 eur premaval ako sa mu chcelo, skor nepremaval. • ani raz za cely pobyt sme nepoculi grecku hudbu nehovoriac o akcii "grecky vecer". (pri greckej hudbe sa pije viac a to majitelovi hotela islo do penazi). Grecky vecer bolo mozne zazit ak ste si zaplatili cez CK 50 EUR na osobu. Delegatka CK povedala, ze na grecky vecer mozeme ist do 5 star hotela v meste. Nejaky tam boli, vyhodila ich ochranka hotela, ze ked nie su z ich hotela, nemaju tam co robit!!! • nic pre rodiny s detmi a starsich ludi, nakolko bazen mal na jednej strane 1,7 a na druhej 3 metre. Nakolko do mora sa nedalo, bol tam aj bazen pre deti ale ten okupovali stari francuzi lebo sa bali ist do hlbokej vody v druhom bazene. Zabradlia pri bazenoch sa mozu pri nepozornosti rodicov lahko skoncit tragickou bodkou dovolenky. • nakolko sa do mora nedalo pri plnej obsadenosti hotela pri bazene boli lehatka pre sotva stvrtinu „pasazierov“, majitel hotela to riesil radikalne: odhadzoval uteraky tym, kt. pri bazene neboli dlhsie ako pol. hod. Mohol dokupit dalsie lahatka!!!
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel neponukal sportove ani ine moznosti relaxu. Iba bazen. Grecky vecer a grecka hudba tam neboli, vieme preco. Miestami som sa citil v hoteli ako na SK. V hoteli bolo bezplatne pripojenie na internet. Samozrejme, ze nam to v CK zabudli povedat. Inak bol tam jeden stary pocitac za poplatok: 15 min./1 EUR. V nedalekom meste cca 1,5 km to bolo 25 min. za 1 EUR.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nic prevratne. to iste s mensou obmenou kazdy den. Boli sme na 12 dnovom pobyte, tak nam to uz liezlo krkom. Ak bola ryba na obed ta ista bola aj na veceru a dalej, pokial ju nezjedli. Dalsie setrenie. Raz sa stalo, ze na veceru boli uz pokazene rajciny.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
My sme boli sklamani. Boli sme zaciatkom augusta 2010. Cestovka nam slubovala: „Poloha:…… • priamo pri mori s menšími romantickými piesočnatými plážami premiešanými zmesou drobných kamienkov • cca 800 m od krásnej piesočnatej pláže s ponukou vodných športov (slnečníky a ležadlá za poplatok •…)“ Skutocnost: Pri hoteli sú iba dve „pláže“, tie pláže sa volajú: SMETISKO a ROKLINA t. j. Piesok tam nikto nevidel a kamienky tam nie sú!!! Sú tam okrúhliaky cca 5 –20 cm a na druhom mieste skaly premiešané kusmi stavebného odpadu. Na "plazi" kde boli okruhliaky, bol naplaveny odpad, (hajzlova doska, igelitky) polmetrova kopa smeti a cela mini "plaz" bola od bordelu. Majitel hotela ho odmietol odpratat, nakolko to nie je jeho plaz, povedal a elegatka ako brigadnicka, no kto to kedy videl! Asi by im to otrhlo ruky. Aj tak sa nedalo po tych okruhliakoch vost do vody. Po 2 metroch uz boli aj jezkovia. Radsej som si to dobre nafotil, to smetisko bola asi atrakcia pre hosti z hotela, kazdy si to fotil a pritom nechapavo krutil hlavou. Dalej cestovka uvadza: „cca 800 m od krásnej piesočnatej pláže“. V skutočnosti to je 1,3 km !!! Viem to, odslapali sme si to.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela