02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Velmi slabe - neodporucam ~ Recenzia hotela Europa Resort (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Velmi slabe - neodporucam
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dakujeme nasej CK Koala Tours ze nam odporucila super hotel so super plazou a super sluzbami. Urcite si u vas znova objedname rodinnu dovolenku, hned ako stratime pamat a zabudneme na tuto skazenu dovolenku. Tiez sa chceme podakovat delegatke, ze sa o nas starala ako o cudzie deti. Jediny spokojny parik boli 2 zreli manzelia, ktori sa osviezovali lokalnymi alkoholickymi napojmi.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je na "skale" a ma nadherny vyhlad na more, ale to je asi tak vsetko. Je blizko pri hlavnej ceste, takze ak mate izbu na opacnej strane ako je more, tak mate o prijemny hluk z aut postarane.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vraj to ma byt 3* hotel .... zial nikde tie 3* nenajdete. Kazdy hotel sa svojimi hviezdickami chvali, ale tento ... nema sa cim. Skor by som to prirovnal k lepsej internatnej izbe. Matrace na posteli mali asi tak po 30 pruzin (viem presne kde boli este aj teraz). Skoda ze sa nedaju pripnut fotky ...
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel s all inclusive by mal mat velmi dobre sluzby. V tomto hotely nenajdete nic. Ani pohladnicu so znamkou za Vas neposlu. Po anglicky dobre vedel rozpravat majitel hotela a jedna upratovacka. Ostatni iba hapkali .... no proste kvalita ...
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ma to by byt hotel vodny pre rodinky s detmi ... zabudnite. Okrem ping-pongu a bazena tam nie je nic. Ziadna zabava a zadne sporty. Co si nespravite sami, nemate. Ziadny "tobogan", ani atrakcie pre deti a uz vobec nic pre dospelich. Na blizku nemate nic. Najblizsie je minimarket asi 2km od hotela (nieco ako u nas cinsky stanok, ale v mensom)
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mal to byt all inclusive ... ale velmi nebol. Jest sme dostali 3x denne. Medzi tym vobec nic, ani chleba so solou. Ani keby ste si chceli nieco zaplatit, tak nie je to mozne. Ich kuchyna bola velka asi ako standardna obyvacka v panelaku. Jedlo vyzeralo a aj chutilo ako zo zohriatej konzervy. Manzelka schudla 4kg, tesila sa, ale to bolo vsetko pozitivne. Ziadne ovocie, slaba zelenina (paradajka, paprika, uhorka, zeleny salat). Bolo tak kopec salatov, podobajucich sa na salaty z hlavnej stanice v BA :-)
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pieskova plaz pri hoteli .... zabudnite. Katalog sa malicko pomylil. Malo tam byt napisane "Ziadna plaz". Delegatka nam ukazala miesto vzdialene 800 m od hotela (vraj plaz). Bolo to kameniste a plne odpadkov, lehatko alebo svlecnik by ste tak tazko nasli. Cize ziadna plaz.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Brano
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela