02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Europa Resort (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi pekny rezort, cisty, zariadeny vkusne , izby su rozne, vonkajsi bazen vely, da sa aj zaplavat.Len okolie nie je moc ciste, ale ot je typicke pre Kretu - dost prasne, suche prostredie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
10min peso od piesocnej plaze v dedinke Panormo, vedla kamenistej plaze, ale da sa oddychovat vramci rezortu na terasach a pri bazene. Hodinu autobusom od 2.najvecsieho mesta Rethymno, a na druhu stranu zase Heraklion. Autobusy chodia z Panorma kazdu pol hodinu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekne mensie izby vsetkeho druhu, Hotel uz ma 20rokov urcite, prezil si svoje ale je velmi dobre udrziavany. Kazdy den je izba upratovana bez toho, aby Vas vyrusili.v izbe je TV , chladnicka (dost hlucna). Kedze vsak clovek travi velmi malo casu v izbe je to jedno, da sa travit cas na krasnych terasach, pri bazena na lehatkach, stolny tenis, biliard..Maly detsky bazenik tiez. Vecer trosku hlucnejsie , po polnoci sa to utisuje. Na jednej strane hra hudba z baru, na druhej strane ide zase dost hlucna cesta.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi ochotny a mily personal, hovria anglicky , ciastocne aj francuzsky a dokonca slovensky. Niekedy su vsa az moc vstriecni - beru Vam taniere a este ste ani nedojedli,kruzia okolo Vas kazdu pol minutu a sriehnu, kedy Vam mozu zobrat pohar ci tanier.Upratovanie kazdy den. Hotelovy autobus do dedinky na plaz a z dedinky. Bar, restauracia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vramci hotela sa da zahrat ping pong a biliard. Da sa zaplavat si bazene a dokonca aj donho skakat. Bolo by uzasne, kebyze sa pri hoteli vybuduje napriklad ihrisko na plazovy volejbal alebo tenis..v dedine Panormo su basketbalove ihriska v inych rezortoch, na plazi sa daju robit aj nejake vodne atrakcie- kanoa, vodne lyze, parasailing, tahanie na sofe ci banane..predrazene samozrejme.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyber akurat, vzdy si najdete na c omate chut, zelenina, meso, ryby, syry, ovocie, vsetko miestne a teda nie su jablka napr. su hlavne pomarance, broskyne, melon. Napoje a pitny rezim velmi dobre zabezpeceny v restauracii ako aj v bare pri bazene.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz s pieskom je 10min od hotela, su dve a malicke, ale da sa dobre vykupat v mori, tien si tam najdete len pod parazolom pri lehatkach za 7 euro na den. Pri plazi sa da aj obcerstvit. Vsade kopec maciek...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Margareta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela