02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sandy Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:30.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel nie je pre náročných klientov, čo sme ani neboli. Ubytovanie je v malých budovách v zelenej záhrade. Veľmi príjemné bývanie, jednoducho zariadené izby, typicky grécke. Pláž dlhá a široká bez možnosti vodných športov. Služby AI a jedlo katastrofa. Doporučujem max. polpenziu alebo raňajky ak takú možnosť hotel ponúka a prestravovať sa vonku. Grécka kuchyňa je vynikajúca, takže je zbytočné jesť celý pobyt dokola 4 druhy jedál, ktoré okolo gréckej kuchyne ani nešli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Priamo na pláži. Mali sme obavy, či bude kam ísť večer von, keďže hotel je v malej dedinke Kavros, ale bolo. Na hlavnej ceste je plno reštaurácii a obchodíkov. Dá sa lacno požičať auto a zbehnúť niekam na výlet či už k blízkemu jazeru Kournas alebo do Rethymna či Chánie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Čisté, jednoduché, ale na izbe sme aj tak len prespávali.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel vraj ponúka služby all inclusive, ale to bola skôr plná penzia ako AI. V popise je, že alkohol domácej výroby je vrámci AI- ja si pod tým predstavujem alkohol typu vodka, rum, gin domácej výroby... tu ponúkali rakiju, víno a pivo.... ostatný alkohol bol za poplatok a aj to mali len bacardi, z ktorého miešali mojito, sex on the beach a tequila sunrise takže neni o čom. Navyše ako hoteloví hostia sme mali akože ,,zníženú,, cenu za tieto drinky, pričom však mali cenu ako v najdrahšom okolitom bare, akurát použivali jeden alkohol, boli bez prskaviek a čerstvého ovocia....
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedlo bolo dobré, ale keďže sme jedli každý druhý deň to isté, tak sme ho už posledné dni nemohli ani vidieť.... a to sme boli z toho tri dni na výletoch...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela