02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Kavros Kreta ~ Recenzia hotela Kavros Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kavros Kreta
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:17.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenka splnila očakávanie nenáročného klienta.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Trocha dlhší transport z letiska do hotela 2,5 hodiny , Kanál, alebo potok v blízkosti a pozdĺž celého hotela,pri ktorom sa množili komáre , treba zakúpiť odpudzovač na hmyz, hneď oproti je obchod.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Dostali sme hneď izbu na poschodí,ale videli sme prípady,ktorí menili izbu aj 2x pre smrad (hlavne spodne izby) , ak ste sa sťažovali, izbu Vám vymenili . Izba vybavená dľa ponuky CK ,pekná,priestranná a čistá, kúpelňa priestranná so sprchovým kútom a masážnou hlavicou.Denne upratované.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Delegátka s Kartágotouru bola veľmi milá , ochotná riešiť každý problém aj klientov iných cestoviek , Denne nás navštevovala a informovala o možných zájazdoch aj samostatných výletov do blízkych miest.Vždy bola na telefóne ak sme ju potrebovali.Personál ,upratovací na recepcii či v jedálne ,alebo pri bare ,bol milí ,usmievaví a ochotní .
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vzhľadom na skorší termín zájazdu, ešte nebol rozbehnutý šport na pláži(iba stolný tenis a cvičenie pri bazéne).V sobotu prebiehal grécky večer - tanec nezapamätala som si skupinu. Hodinový program pre deti cca 21hod. ,potom hudba pri bare na počúvanie a Poliaci si aj zatancovali....
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Aj keď pestrosť jedla nebola rozmanitá ,strava bola veľmi chutná a postačujúca . Skôr by som vytkla menej ovocia (melón, jablko),chýbalo mi napr. hrozno, jahody , broskyne..
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná ,piesková, čistá so slnečníkmi a s lehátkami zadarmo . Dalo sa využívať služby dvoch hotelov vedľa seba. More trochu studenšie cca 24 stupňov ,ale dalo sa ,ak sa človek ovlažil a osmelil. Snáď len po búrke troška rozbúrené. Malé vlnky boli skoro stále . Vstup do mora cca 200-300 metrov po pás.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ševčíková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela