02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Delfina Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pekná pláž, nešikovná poloha, strava absolútne nezodpovedá kategórii hotela a službám ALL INCLUSIVE.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza priamo pri frekventovanej hlavnej ceste (hlavny ťah Rethymno-Chania)- najbližšie supermarkety asi 10 minút pešou chôddzou od hotela - treba prejsť cez cestu, nikde prechod pre chodcov nenájdete, autá tam jazdia aj 110 km/h. Žiadna večerná prechádzka promenádou nehrozí. Absolútne nevhodné pre rodinu s deťmi.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Skromne zariadené izby s pretekajúcou klimatizáciou na balkóne - všade samá voda. Ružice od sprchy upchaté od vodného kameňa. Príšerné postele - matrace ako skala.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby síce pekne upratané denne, ale neochota personálu riešiť problém. Uprednostňovanie Francúzov, ktorí tvorili asi 90% obsadenosti hotela.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Za najvačšiu "zábavu" pokladám neustále obťažovanie plážových predavačov so "špičkovým tovarom" - okuliare, handry, hodinky, obrazy, masaže,vyšívacie stroje, strojček na prevliekanie nite ihlou a ine stupidity asi v 15-30 minútových intervaloch. (francuzky) animačný tým venujúci sa len "svojim hosťom a ich ratolestiam"
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava zodpovedala kvalitou nanajvýš 3 hviezdičkovému hotelu. Jedlo sa opakovalo, bolo neochutené, nedosolené, dezerty extrémne presladené, na raňajky len dva druhy zeleniny (paradajka a uhorka celých 12 dní pobytu), malo rýb, ani raz morské plody, všade bol v jedle kôpor, čo sa nezjedlo jeden den, na druhý deň to "recyklovali" a bolo z toho iné jedlo. Najhoršie však bolo zistenie, že nejde o all inclusive, ale len PLNU PENZIU !!!!! Obmedzený výber alko nápojov oproti iným hotelom rovnakej kategórie a podstatne nižšej ceny !!!! V plážovom bufete zabudnite na akékoľvek jedlo alebo len obyčajnú kávu ! Tieto služby si draho zaplatíte, nakoľko nespadajú do ALL INCLUSIVE. Toho sa môžte domáhať jedine v bare pri jedálni, kde vám neochotne pripravia suchý toast so salamom a syrom. Aj to len 1 hodinu denne vo vymedzenom čase.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž veľmi pekná, pozvoľný vstup do mora, jediné pozitívum a asi aj jediný dôvod prećo sem ísť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela