02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná dovolenka ~ Recenzia Delfina Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.05.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
S dovolenkou sme boli veľmi spokojní. Najviac nám vyhovoval kľud, ale to mohlo byť spôsobené tým, že sme boli na konci sezóny. príjemné prostredie a príjemní ľudia. Rada by som sa tam vrátila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza vo veľmi kľudnom letovisku Kavros, kde sa promenáda rovnala jednej ulici, ale zato to bolo veľmi príjemné prostredie. Hotel sa nachádza priamo na pláži, čo bolo pre nás veľké pozitívum. V blízkosti sa aj nachádza jazero, na ktoré sa dá dostať vláčikom, príjemný výlet.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby a upratovanie boli trocha slabšie, ale keďže sme nerobili neporiadok, tak sa to dalo. Osobne mi vadilo, že sme mali akože manželskú posteľ, čo boli spojené dve postele do kopy, čiže sme mali asi tak v strede dieru 7cm. vybavenie bolo fajn, mali sme chladničku, televízor, klimatizáciu. bývali sme v hlavnej budove, čo nebolo na škodu, lebo keď nám posledné dva dni pršalo, nemokli sme cestou na raňajky.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dá sa povedať, že primerané. začalo nám štrajkovať svetlo v kúpeľni, tak sme to boli nahlásiť na recepcii a potom im to ešte raz pripomenula delegátka a bolo to vybavené. zastupovali nás české delegátky, boli príjemné. Dokonca sme dostali aj mapu Kréty. Personál bol fajn, až na jedného čašníka, ale no, každý sme iný...
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Možno to bolo tým, že sme boli po sezóne, ale animácie nič moc. Nejaká diskotéka v plážovom bare. francúzske animácie, ale hovorili aj nemecky a anglicky. Ale raz sme vyhrali bingo.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola chutná, dalo sa vybrať ak nie ste príliš náročný. Raňajky stále to isté, asi ako všade. Po nich bola možnosť dať si kávu na terase, čo bol príjemný začiatok dňa. Obedy a večere sa opakovali týždenne, tak sme mali niečo dvakrát. Chýbalo mi troška viac ovocia. Nápoje sa podávali v sklenených pohároch a bola možnosť aj miešaných nápojov, čo som osobne ocenila.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola pekná, čistá. Za športovými aktivitami, ste sa museli však trocha prejsť. Žiadny problém, so slnečníkmi, bolo ich dostatok. Veľkým plusom bol plážový bar, ale nepodávali tam len nealko a pivo :) Pozvoľný vstup do mora, jemný piesok, ale šnorchlistom moc neulahodí.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Viktória
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela